Sayfa 562/1081 İlkİlk ... 624625125525605615625635645726126621062 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 4,489 - 4,496 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by reays Yazıyı Oku
    Kafa kafaya sattım. Ben sattım yukarı kırdı.

Vestel mi alayım aksen mi derken aksen aldım.4.73 den hooop elimde kaldı 4.40 larda. Vestel 10.10 larda. Az teknik bilmek önemli işte bilemedim.

————————————————
    Ne kadar hesap yaparsanız yapın, hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza…
    İşlemlerinizi anlık kararlarla rastgele yapmayın. Balıkçılar bile bir sürü hazırlıktan sonra rastgele der öyle çıkar balığa. Dikkat, Sacro dostum o yüzden teknik öğrenin diyor. En son nasip olmayacaksa da yapacak birsey yok ama biz üstümüze düşeni yapalım. Bir dost tavsiyesi sadece...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

2. İyi akşamlar arkadaşlar foruma ilk iletimi giriyorum, birkaç aydır uzaktan forumu takip ediyordum.Sacro hocanın dediği gibi buraya teknik destek atıp, farklı bakış açılarının faydalı olacağını düşündüm.Çünkü tekniğin binbir bakış açısı sağladığı ortamda bir resim bir resimdir. Bende kendi çapımda çalışmalarımı bu sayfaya taşımaya çalışacağım.Kendim uzman değilim ancak farklı bakış açıları bu başlığı zenginleştirir.

XU100 Kritik yerlerde.

Bıst dolar bazındada çok kritik yerlerde, böyle saf oluşumları her zaman denk gelmez ve tam sınırında hafta kapandı.
    Son düzenleme : impalaman; 16-03-2018 saat: 21:25. Sebep: grafik göstermedi.

3.  Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    İşlemlerinizi anlık kararlarla rastgele yapmayın. Balıkçılar bile bir sürü hazırlıktan sonra rastgele der öyle çıkar balığa. Dikkat, Sacro dostum o yüzden teknik öğrenin diyor. En son nasip olmayacaksa da yapacak birsey yok ama biz üstümüze düşeni yapalım. Bir dost tavsiyesi sadece...
    Kesinlikle size katılıyorum.. balık tutmayı da öğreneceğiz inşaallah. Hiç bilenle bilmeyen bir olur mu?

————————————————
    Ne kadar hesap yaparsanız yapın, hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza…

4. Borsa ve USD/TL korelasyonu bilinen iktisadi temellerin artık yeni dünya iktisadına geçerken, 4 lira tavanına giden dolar..2017 ocaktan beri 3. sert deneme.

5. 4 den dolar kimse alamaz öyleyse 420 Garanti rsi 80 bu arada

6. Benim görüşüm finans aleminde olmaz diye birşey yok, herşey oyuncuların algısının ne yönde baktığının çoğunluğuna bağlı..Benim ümidimde 4 lirayı aşmaması ; yaptığım analizlerdede çift yönlü olasılığın hangisi daha fazla bastığını tahmin etmekten başka birşey değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Bjk de hikaye yeni başlıyor gırtlak bjk sadece şampiyonluk değil beklenti tüm borçları kamu bankaları yüklenecek en geç mayıs kanun çıkıyor tüm sporları etkileyecek bjk şampiyon olacak o daha da gidecek
    Bu bilgiyi nereden duydunuz

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Eur/TRY
    Tehlikeli sularda..

Sayfa 562/1081 İlkİlk ... 624625125525605615625635645726126621062 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •