Artan

61,60 10 18:10
6,93 10 18:10
70,40 10 18:10
54,95 9.99 18:10
18,08 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

143,40 -9.98 18:10
136,70 -9.95 18:10
5,35 -9.93 18:10
102,80 -9.82 18:10
3,34 -9.73 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.607.356.284,25 18:10
7.591.540.594,46 18:10
7.262.691.453,02 18:10
7.259.808.316,80 18:10
6.876.065.189,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 717 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Ankara'dan nereden arsa alınabilir

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ankara'dan nereden arsa alınabilir

Yapracık sol tarafta,yola cephe özel bir araç servisi için şantiye inşaatı duyumunu aldım ancak henüz gidip bakamadım.
    En kısa sürede fotoğraflar ile paylaşımda bulunurum..

2. Yapracık sol tarafta herhangi bir sıkıntı yok ve hatta ilk inşaat olarak 49989 adanın tamamında wolksvagen plaza/satış-servis inşaatı başladı. İnşaat başlayalı da 1 ayı geçti. Sorunlu olan bir yerde inşaat ruhsatı alamazsınız. Yekten sıkıntı var demek güzel bir tavır değil emin olmadığınız konularda iyice araştırarak yazın lütfen. Bunun dışında inşaat ruhsatı için başka başvurular da mevcut.

Sağ tarafta ise, bazı emlak ve inşaat firmalarının toki den almış olduğu arsalara açıkladığı inşaat projeleri var ve şu an bu projelere bir nevi kooperatif usulü üye toplama aşamasındalar.

3.  Alıntı Originally Posted by Gil-Galad Yazıyı Oku
    Yapracık sol tarafta herhangi bir sıkıntı yok ve hatta ilk inşaat olarak 49989 adanın tamamında wolksvagen plaza/satış-servis inşaatı başladı. İnşaat başlayalı da 1 ayı geçti. Sorunlu olan bir yerde inşaat ruhsatı alamazsınız. Yekten sıkıntı var demek güzel bir tavır değil emin olmadığınız konularda iyice araştırarak yazın lütfen. Bunun dışında inşaat ruhsatı için başka başvurular da mevcut.

Sağ tarafta ise, bazı emlak ve inşaat firmalarının toki den almış olduğu arsalara açıkladığı inşaat projeleri var ve şu an bu projelere bir nevi kooperatif usulü üye toplama aşamasındalar.
    Sayın gil-galad,sanırım yanlış anlaşılma olmuş.Sıkıntıdan kastım şudur,imar-planinda bir sikinti var,ruhsat alinamaz,insaatlar baslamaz demedim.Bölgede yapılmış olan çok sayıda kat karşılığı sözleşmeli olan yer var ama inşaat sürecine yapılan görüşmelere göre daha başlanmayacağı söyleniyor ve şu anda wolkswagen plaza hariç herhangi bir çivi bile yok.Yanlis anlamayın ben bölgeyi kötülemiyorum.Sadece şu anki durumda wolkswagen plaza hariç bir gelişme yok.Bolgeyi bizden daha yakın takip ediyorsanız veya orada arsanız var ise yorumlarınıza saygı duyarım.Iyi günler dilerim.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Gil-Galad Yazıyı Oku
    Yapracık sol tarafta herhangi bir sıkıntı yok ve hatta ilk inşaat olarak 49989 adanın tamamında wolksvagen plaza/satış-servis inşaatı başladı. İnşaat başlayalı da 1 ayı geçti. Sorunlu olan bir yerde inşaat ruhsatı alamazsınız. Yekten sıkıntı var demek güzel bir tavır değil emin olmadığınız konularda iyice araştırarak yazın lütfen. Bunun dışında inşaat ruhsatı için başka başvurular da mevcut.

Yapracık sağ ile ilgilide verdiğiniz bilgiler icin tesekkur ederiz.Son olarak Catkaya-Vizör-Eskidji ortakliginda kat karşılığı sözleşme imzalanmıştır. Kisa sürede yapracık sağ aksında yüzde 48-50 oranlarını bulacak şekilde kat karşılığı sözleşmeler yapıldı.Yapracık sağ ve sol arasında karşılaştırma yapmak gerekirsede ben yapracık sağın daha iyi olduğunu düşünüyorum.Çünkü direk bağlıca yapılaşmasının devamı niteliğinde.Mit`in gelecek olması,hastane planı gibi unsurlar mecburen bölgeyi yapılaşmaya itecektir.2000 bin mit personelinin çalışacağı söyleniyor bu da konut gereksinimini doğuracaktır.Yapilasmanin sola göre daha hızlı olacağının düşüncesindeyiz.

5. Merhaba sayın emlak06 güneykent projesiylebildikleriniz ve son durum nedir teşekkürle

Alıntı Originally Posted by emlak06 Yazıyı Oku
    Yapracık sağ ile ilgilide verdiğiniz bilgiler icin tesekkur ederiz.Son olarak Catkaya-Vizör-Eskidji ortakliginda kat karşılığı sözleşme imzalanmıştır. Kisa sürede yapracık sağ aksında yüzde 48-50 oranlarını bulacak şekilde kat karşılığı sözleşmeler yapıldı.Yapracık sağ ve sol arasında karşılaştırma yapmak gerekirsede ben yapracık sağın daha iyi olduğunu düşünüyorum.Çünkü direk bağlıca yapılaşmasının devamı niteliğinde.Mit`in gelecek olması,hastane planı gibi unsurlar mecburen bölgeyi yapılaşmaya itecektir.2000 bin mit personelinin çalışacağı söyleniyor bu da konut gereksinimini doğuracaktır.Yapilasmanin sola göre daha hızlı olacağının düşüncesindeyiz.

Merhaba sayın emlak06 güneykent projesiyle bildikleriniz ve son durum nedir paylaşır mısınız?teşekkürler

6.  Alıntı Originally Posted by yulucay Yazıyı Oku
    Merhaba sayın emlak06 güneykent projesiyle bildikleriniz ve son durum nedir paylaşır mısınız?teşekkürler
    Sayın yulucay,ABB başkanı değişiminden sonra yeni bir haber hiç duymadım efendim.7 senedir al-sat ve gayrimenkul piyasası içerisindeyim bu proje kapsamından hiç çalışmamda olmadı. Önceki bilgiler mevcut bende de.Bir kısım Gökçek zamanından kalan projelere devam edilmeyeceğini söylüyor,şayet böyle bir durum olursa bölgede gerileme başlayacaktır.Proje bu duruma geldikten sonra ne kadar vazgeçirebilir o da ayrı bir söz konusu ama yatirimcilara bölge ciddi bir kazanç sağladı.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •