Sayfa 72/441 ÝlkÝlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 3525 madde; 569 - 576 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

1. Son 1 yýllýk süreçteki grafiðe bakarsak çok deðil 2 ay önce Ocak ayýnýn baþýnda %30 getirisi vardý. Bunun yaklaþýk %25'ini verdi kala kala %6-7 si kaldý.

Þirket finansallarý ile hisse senedi fiyatý arasýnda uyumsuzluk var 2 aydýr. Þu an 40 lira olmalýydý diye düþünüyorum. Bu þekilde karlýlýða devam ettiði sürece elbet ederini bulacaktýr.

2.  Alýntý Originally Posted by Oralet_Osman Yazýyý Oku
    Son 1 yýllýk süreçteki grafiðe bakarsak çok deðil 2 ay önce Ocak ayýnýn baþýnda %30 getirisi vardý. Bunun yaklaþýk %25'ini verdi kala kala %6-7 si kaldý.

Þirket finansallarý ile hisse senedi fiyatý arasýnda uyumsuzluk var 2 aydýr. Þu an 40 lira olmalýydý diye düþünüyorum. Bu þekilde karlýlýða devam ettiði sürece elbet ederini bulacaktýr.
    þirketin f/k grafiðine bakabileceðimiz bi yer var mýdýr?

3.  Alýntý Originally Posted by nemaproblema Yazýyý Oku
    þirketin f/k grafiðine bakabileceðimiz bi yer var mýdýr?
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=TOASO

Finansal Oranlar yazan yere týklayalým. Ama grafiði yok, sadece rakam olarak var.

4. Ýtalya ve Alman borsalarýnda 17 Euro Cuma günü ayný grafiði çizmiþ. Bizde hakettiði yere gelecektir.YTD

5. Fiat olarak baktým. Bizde þirket daha karlý. Muhtemelen Ýçinde bulunduðumuz jeopolitik risklerden dolayý burda.YTD

6. Yabanci bir fon mal bosaltiyor olabilir mi?

hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

7. Haftalýk dolar bazlý ana destek seviyesi 6,50 - 6,60 dýr.Son iþlem günü kapanýþý fiyatý 7,13 dolardýr.

7,13-6,50 = 0,63

0,63/7,13*100 =%8,83 daha düþmesi demektir ama dolar bazýnda TL bazýnda durum deðiþiklik gösterir.YTD

Kimseyi karamsarlýða boðmak istemem ama grafik durumu gösteriyor elimde þu an yok ama takipteyim destek seviyesine gelirse birazda ben destek atarým hisseye bol kazançlar.
    RÝSK YOKSA PARA DA YOK

8. Yaklaþýk 1700 tl zararým var 15 günde 30,5 maliyet.hisseyi bilmeden daldým,aracý kurum kazýgýyla..ayý piyasasýnda dalmýþýz eþek arabasý dönecektir ama bu seviyelerin çok altýný bekliyorum.temettü baskýsý felan hikaye...cuma ak Sigorta temettü verdi güzel yükselerek nerelere geldi.haftalýk takassa çok ciddi para çýkýþý var.bizim bilemediðimiz ********lerin bildiði birþeyler var ama ne.!!!

Sayfa 72/441 ÝlkÝlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •