Sayfa 1598/2404 İlkİlk ... 5981098149815481588159615971598159916001608164816982098 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 12,777 - 12,784 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    gülme ama ben bu margin filan gibi terimlerden hiç anlamam işim yok çünki.. bak yine söylüyorum.. işler ters olduğunda şöyle yapman gerekir dersem yanlış yaparım.. bu oyun içinde gidişata göre verilebilen bi karardır..
    Tabii ki öyle de ,sen şimdi vob u bilmediğin için ve ben de varant ı bilmediğim için zorlanıyoruz ..vob da aldığın pozisyon tam kaldıraç ise ve terse gelirsen ya bir kısım satış ya da ekstra para yatırman lazım -mesela bu spotta yok ..diyelim ki garan aldın işler ters gitti kimse gelip sana garan ların bir kısmını sat demiyor ama vob da bakiye tamamlama zorunluğu var ve zamanı var ,o dakika geldiğinde sen yapmamışsan kurum yapar izin almasına da gerek yok...işte varant ta bu var mı?
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Bunu biraz açman lazım ...

Sadece benim için değil ..bu sayfayı okuyan herkes için ..çünkü tecrübe işte böyle bir şeydir ,mesela niye bu varant xu030 140 endekse göre?nerden bilebiliriz ..nasıl takip edeceğiz? kaçtan aldığımızda kaçtan satmalı falan filan gibi ..tabii bunların kesin kuralı yok senin tecrübelerin ne?
    bunlar çok zor bişey değil.. zamanla öğrenilir. tecrübe dediğim olay bu.. hemde hiç zor değil.. önemli olan oyunun mantığını kavrayıp para kazanabilmek.. değilse sen hangi varantlar uygun diye sor ben sana her gün yazayım. bu sorun değil.. ama burdan şöyle yapılmalı böyle yapılmalı diye yazarsam teşfik etmiş olurum..

Tabii ki öyle de ,sen şimdi vob u bilmediğin için ve ben de varant ı bilmediğim için zorlanıyoruz ..vob da aldığın pozisyon tam kaldıraç ise ve terse gelirsen ya bir kısım satış ya da ekstra para yatırman lazım -mesela bu spotta yok ..diyelim ki garan aldın işler ters gitti kimse gelip sana garan ların bir kısmını sat demiyor ama vob da bakiye tamamlama zorunluğu var ve zamanı var ,o dakika geldiğinde sen yapmamışsan kurum yapar izin almasına da gerek yok...işte varant ta bu var mı?
    hayır öyle şeyler yok.. dilediğin zaman dilediğin kadar alır satarsın.. farzet hisse alıyosun.. böyle bişey..

4. Vob da kaldıraç var yani koyduğun paranın 10 katı işlem yapıyorsun ,foreks te bu 100 katı ..varant ta böyle bir şey var mı?
    Hayat hoş gerisi boş

5.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Vob da kaldıraç var yani koyduğun paranın 10 katı işlem yapıyorsun ,foreks te bu 100 katı ..varant ta böyle bir şey var mı?
    Vob da minimum 1 kontrat yani 1.130 lira koyman lazım ..varant ta bu limit ne? kazanç kayıp oranı ne?

Vob da vade kavramı var ..vade bitiminde kayıpta da olsan kazançta da olsan pozisyonun kapanıyor ..varant ta bu var mı?
    Hayat hoş gerisi boş

Vob da kaldıraç var yani koyduğun paranın 10 katı işlem yapıyorsun ,foreks te bu 100 katı ..varant ta böyle bir şey var mı?
    hayır sadece hisse alıp sattığını düşünerek davran..

7.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    hayır sadece hisse alıp sattığını düşünerek davran..
    Hocam ayrıntılı anlatmıyorsun ,nasıl spot gibi düşüneyim ..şort girdim diyorsun ..diyelim ki ben senin bu varant ına long girmek istiyorum ..bu olası mı?
    Hayat hoş gerisi boş

8. VARANT da işlem yapmanın özelliği ne?avantajları ve dezavantajları ne?

Mesela VOB da işlem yapmanın en büyük özelliği tüm paranın 10 da biri ile aynı oranda işlem yapabilirsin.
    Hayat hoş gerisi boş

Sayfa 1598/2404 İlkİlk ... 5981098149815481588159615971598159916001608164816982098 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •