Gördüğüm ve anladığım kadarıyla pazartesi ya taban ya tavan . Başka bir hareket beklemiyorum derimden . Hafta içi risk alalım mı acaba değer mi buna
Gördüğüm ve anladığım kadarıyla pazartesi ya taban ya tavan . Başka bir hareket beklemiyorum derimden . Hafta içi risk alalım mı acaba değer mi buna
buralarda tutunursa tobo da yapabilir kahraman bey.. bahsettiğiniz 11.20-- 11.80 arası gibip fincan kulp ta yapabilir.. 15 lere giderek V formasyonuda yapabilir... yapılabilecek en iyi 3 olasılık.. 10.20 dönerek 2. dip onayı almakta farklı bir senaryo.. izleyip göreceğiz...
V formasyonu yapacağını düşünüyorum 11.70 lere sarkabilir anlık olarak sonra bi bakmışsın 17 ler gelmiş hacim iyi tabi borsa bu her şey olabilir
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ya mal çakıyorlar. Ya hile yapıyorlar.
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
KAP *** BORSA İSTANBUL A.Ş. *** DERIM *** Pay İşlem Sırası Kapatma / Açma
Pay Sırasının İşleme Kapatılması
Pay İşlem Sırası Kapatma / Açma
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
Bildirim İçeriği
Şirket Unvanı : DERİMOD KONFEKSİYON AYAKKABI DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.
Kapatma / Açma İşlemi : Kapatma (Suspension)
Sıra Kapatma Başlangıç Tarihi : 2018-03-19
Açıklamalar
Açıklama
DERIM.E pay sırası şirket payında meydana gelen olağandışı fiyat hareketine ilişkin olarak Borsamız tarafından talep
edilen özel durum açıklamasının şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) zamanında gönderilmemiş olması
sebebiyle geçici olarak işleme kapatılmıştır.
-KAP-
Ciddiyetsizlik...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne kadar lakayıt ve dandik bir şirketmiş bu ....Zarar çıksın daha da bulaşmam bu hisseye...
Yer İmleri