Sayfa 402/1078 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 3,209 - 3,216 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim....

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim....
    Rica ederim Sn. T/A, grafikler için biz teşekkür ederiz

İyi akşamlar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

3.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Desteğiniz için teşekkürler Selim bey

Ama işin aması var ben bir şeye bakarken hep en kötü ne olabilir yada kötü yönü ne diye bakarım, huyum böyle

Blokchain yada coinlerde eleştirimin temeli arkasında bir otorite olmayışı idi, yani başıma bir şey gelse hangi binanın önünde üzerime benzin döküp yakacağım değil mi

Neyse bu yeni coin için fikrimi yazayım,

Temel sorun olan arkasında otorite yok demiştik bunda var, ama Venezuella YouTube açıp baksak yıkılıyor
    Şuan bir varil petrol kontratını gidip Forex gibi güvenilir ve likit bir platformdan almak yerine niye coin olarak alayım, ayrıca coinlerin en kötü yanı olan spekülasyona açık olmaları yatırımcıları cezbediyor, bu petrocoin in fiyatı petrolden bağımız olmayacağı için bizi kısa sürede zengin edemez ama arkasındaki devlet sakat olduğu için paramız kolayca batabilir gibi geldi bana

Ben bu coin işlerine uzağım yada soğuğum diyeyim benim amacım enflasyon üzeri getiri, yada döviz oynaklığının üzerinde getiri,

Ben coin almam ama alanada alma diyemem

Daha piyasaya çıkmadan veto yemiş, birde petrolü altınla satmaya çalışanların başına neler gelmiş bakmak lazım, adam boşuna onca silahı üretmiyor, demokrasi ihraç ediyor birde yersen yiyorsun yemezsen boğazına tıkıyorlar, nefes almayı kesip ölürsen bu senin suçun, adam sana demokrasi getiriyor boru değil...

https://m.dunya.com/amp/finans/haber...mpression=true
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Emekleriniz için çok teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı geceler...

Daha piyasaya çıkmadan veto yemiş, birde petrolü altınla satmaya çalışanların başına neler gelmiş bakmak lazım, adam boşuna onca silahı üretmiyor, demokrasi ihraç ediyor birde yersen yiyorsun yemezsen boğazına tıkıyorlar, nefes almayı kesip ölürsen bu senin suçun, adam sana demokrasi getiriyor boru değil...

Coinler gelecekte bizler farkına varmadan hayatımıza girecek olsa da şimdiki durumu temelsiz ve desteksiz. O nedenle ben de uzak duruyorum ve hiç bakmıyorum bile...

İşin içine bir de petrol girince bunu hiç yedirmezler... !!!

Alıntı Originally Posted by trushan Yazıyı Oku
    Emekleriniz için çok teşekkürler sayın T/A...

Hayırlı geceler...
    Hayırlı geceler...

7.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Coinler gelecekte bizler farkına varmadan hayatımıza girecek olsa da şimdiki durumu temelsiz ve desteksiz. O nedenle ben de uzak duruyorum ve hiç bakmıyorum bile...

Bende sizin gibi düşünüyorum Sn. T/A, insaları inek gibi sağan devletler, bu sağmal hayvanı başkalarının sağmasına bir süre sonra izin vermeyeceklerdir, şimdilik sistem dışına çıkan süt miktarı önemsiz miktarda sanırım çok müdehale yok, yada bir çöküş olması için bekliyorlar, bakın siz yine gelin biz sağalım demek için

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,058
    Daha piyasaya çıkmadan veto yemiş,
    ...
    ...
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Yahu bizde elimizde paralar koşa koşa alalım demedik arkadaşlar yerden yere vurmayın. acıyın. bizide ana doğurdu.
    Öğrenelim, nedir ? Ne değildir? Nasıl üretilir? Hangi şartlarda alınır? Hangi şartlarda satılır?
    Hem bakın bu haber gerçek.. Sadece hazırlıklı olalım...

http://www.webtekno.com/koc-ve-saban...in-h42565.html
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 402/1078 İlkİlk ... 302352392400401402403404412452502902 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •