Bekliyoruz.
Bugün iki hareket 23 bin lot alım oldu.
Ne iş??![]()
Bekliyoruz.
Bugün iki hareket 23 bin lot alım oldu.
Ne iş??![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Sıkışan satmıştır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.
Fiktif hareketler, 23 bin kusur lot açığa satış yapılmış takip edenler yazmış başka mecralarda.Hala abidik gubidik kıvranıyorlar.3ncü ayın sonunda özkaynak artışıyla malın fiatı, fabrikadan üretim maliyeti çıkış fiatına yani defter değerine gelirmi 40 tl ler arkadaşlar ne dersiniz.Sağlıcakla kalın dostlar.
umut işte sinirli dostumbi zamanlar da AKSA nın karbon elyaf işi ciddiye alınmamıştı. Aşağıdaki Temmuz 2010 tarihli haber basına düştüğünde aksa 1.52 imiş bugün 16.65 kapattı.
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/aksa-karbon-elyaf-uretimine-basladi-15400530
Aksa karbon elyaf üretimine başladı
Hürriyet Haber23.07.2010 - 16:06 | Son Güncelleme: 23.07.2010 - 16:36
Aksa, teknolojisi ‘devlet sırrı’ gibi saklanan ve sadece 9 ülkede üretilen karbon elyafın üretimine başladı. Çeliğe göre 3 kat daha dayanıklı ve 5 kat daha hafif bir hammadde olan karbon elyaf birçok kritik alanda kullanılıyor.
yerli araba üretilecek diyosunnnn [emoji23][emoji23][emoji23]
hemde hafif [emoji23][emoji23][emoji23]
haklısın umut fakirin ekmeği Dostum
Bizim arge ciler çok beceriklidir[emoji43]bilirsin.. olmayacak duaya amin derler.benim gibi garip bir vatandaşın bile olmayacağını tutmayacağını gördüğü BUKOLİ ye dünyanın para ve zamanını harcadılar.Sonuç, Mantar
İncele bak forumda da var uçacağız kemer bağlayın falan.. Bizim argecide uçuruyor [emoji12] [emoji23]
Ben heee heee der geçerim..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstad he der gecersin seni bilen bilir.. vardır bi bildiğin.. lakin bi de tüm olumsuz fakat dogru tespitlerine karşılık hala neden bu hissedesin...ah bide bunu çözebilsem üsdat
))
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.
Dostum söyledim ya.. Foto finiş için buradayım...
Ama bu ülkenin bo,tan durumu bütün planları alt üst etti...
Artık mecburiyetten.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri