Sayfa 27/385 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 209 - 216 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Bugün tahtada çok farklı işlemler oluyor.sn sortac bir yorumunuz varmı.cunku yıllardır böyle kalın lotlarla işleme alışık değiliz.y.t.d.

Lenovo A7000-a cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hacim artışı hisseler için önemli bir kriter, ben elinde düşük maliyetli hisse olanlar için kağıdın güzel kar getirebileceğini düşünüyorum. Ama yeni girecekler ve maliyeti yüksek olanlar için herhangi bir yorum yapamam.
    Ben olumluyum şuan.
    Yıllar öncede böyle hareketler yapardı. İnşallah eski günlerine döner.

2.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    kendi istediği gibi at koşturuo bi bok olcağından deil beklemeye devam
    eğer hissede birileri kendi istediği gibi at koşturuyorsa bu sizce kötümü ?
    Mesela birinde 200 bin lot olsa sizce 3,50 ye çekebilirmiydi kağıdı, at koşturması iyidir.
    Ama biri yüklü girerse ona sattırıncaya kadar beklerler.
    yüklü satan olursa o kişi tekrar alıncaya kadar yukarı çekerler.

3.  Alıntı Originally Posted by sortac00 Yazıyı Oku
    eğer hissede birileri kendi istediği gibi at koşturuyorsa bu sizce kötümü ?
    Mesela birinde 200 bin lot olsa sizce 3,50 ye çekebilirmiydi kağıdı, at koşturması iyidir.
    Ama biri yüklü girerse ona sattırıncaya kadar beklerler.
    yüklü satan olursa o kişi tekrar alıncaya kadar yukarı çekerler.
    walla bu kağıdın 2 yıldır bi iyilğini görmedim bu at koşturma olayı da bi bakıoruz 3.43 bi bakıoruz 2.89 yeni girecekler için ii olmasa gerek

4. Bu kağıda bu fiyattan ne kadar çok giren olursa eskiler o kadar çok bekler. Birileride devamlı twitterda facebookta sorup duruyor. Ya arkadaş spek malı toplayacak ki gitsin. Sen 20 bin takipçisi olan kişiye akguv ne olacak diye sorunca oradan parası olan 5 kişi 10 ar bin lot alıyor. Ediyor 50 bin lot. Sonra spek onlara malı sattırmak için basıyor aşağı. Eğer bu alanların parası varsa ortalama yapıyorlar. Spek dahada aşağı basıyor. Allah sonumuzu hayretsin.

5. 2.98 de bişi mi var destek mi yapmaya çalışıo acaba nedir durumlar bilgisi olan varmıdır=?

6.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    2.98 de bişi mi var destek mi yapmaya çalışıo acaba nedir durumlar bilgisi olan varmıdır=?
    ne olabilir 2767 adet lot var,alın kalksın2,99 da 2250 lot...kanımca gözü 2.85 de yarın en geç cuma..ytd

7.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    2.98 de bişi mi var destek mi yapmaya çalışıo acaba nedir durumlar bilgisi olan varmıdır=?
    ha gayrettt 1539 kaldı:))))

8. Sn.demirdoven 295 te 113 bin Lot destek var.nasil sizin zikrettiginiz rakamlara gelecek merak ediyorum.ama gelmezse sizin yorumunuzla hissesini satanin vebalini kaldiramazsiniz.ben uzuncuyum zaten.ama aşağı veya yukarı rakam vermek sıkıntı doğurabilir .Y.t.d.

Sayfa 27/385 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •