Sayfa 514/872 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon
Arama sonucu : 6973 madde; 4,105 - 4,112 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. 21,5 dan aldığımız kağıda bak. 250 milyon lira yapmayıp düşseydi en azından kar düşük geldi der kendimi avuturdum. Keko efendi nerede piyasada yok yağlayıp ballıyordu.

2.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    beyaz etin hazmı kolay dediler uzmanlar
    hiç de öyle değilmiş.
    sesli güldüm :):):):)

3.  Alıntı Originally Posted by m_tech Yazıyı Oku
    21,5 dan aldığımız kağıda bak. 250 milyon lira yapmayıp düşseydi en azından kar düşük geldi der kendimi avuturdum. Keko efendi nerede piyasada yok yağlayıp ballıyordu.
    Aynen beş para etmez kağıt. .
    Yatırım Tavsiyesi Değildir..

4. sabah alanlar kazandı
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

5. A1 capital satişta. Mali da yok. Aciga satiyor çilgin gibi. Ne oyun dönuyor

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. virman yaptırmasın şerefden yoksunun evladı
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

7.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    hele sukur dibe vurduysaniz gidecek tek bir yonunuz kalmis demektir...
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 514/872 İlkİlk ... 14414464504512513514515516524564614 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •