Sayfa 543/814 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 4,337 - 4,344 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1. Patronice nerelere kayboldu arkadaşlar bilen var mı Acun gibi mi beddua ve ah almakmi istiyor Acun Turkiyeye gelemiyor. Allah sorar kimse sormazsa hesabı. Hani tahsisli olacaktı kimseyi yüzüstü bırakmam demişti. Noldu paraları mı sayıyor nasıl vurgun yapılacak yeni yöntemler mi öğreniyor

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Ya herro ya merro benim için artık.diger kağıtları satıp transtürk E geçiyorum.ne de olsa patronicemiz söz verdi.ansa gibi tahsisli sermaye arttırımı yapicam.ana pazara geçecez dedi.ben bunları taahhüt kabul ederek tahtaya destek olmaya devam ediyorum...gerisi patronicemize kaldı. Yoksa 2. Acun fiyaskosu olarak borsa tarihine geçer... ve çok büyük güven kaybı yaşar..

3.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Ya herro ya merro benim için artık.diger kağıtları satıp transtürk E geçiyorum.ne de olsa patronicemiz söz verdi.ansa gibi tahsisli sermaye arttırımı yapicam.ana pazara geçecez dedi.ben bunları taahhüt kabul ederek tahtaya destek olmaya devam ediyorum...gerisi patronicemize kaldı. Yoksa 2. Acun fiyaskosu olarak borsa tarihine geçer... ve çok büyük güven kaybı yaşar..
    Markaya yatirmak daha akillica olmaz mı kardeş

4.  Alıntı Originally Posted by Selofan Yazıyı Oku
    Markaya yatirmak daha akillica olmaz mı kardeş
    Olmaz bence.cunku ana pazara cikarip piyasada işlem yapması transtürk de daha avantajlı.marka da 1.35 den yapacak başvuruyu.bence fiyatı şimdikinden fazla yükselmez markada..Transtürk 'te ise 1 tl.den aşağı rakama bedelli yapamaz..Spk kabul edemez.dolayisiyla ben tercihimi transtürk ten yana kullanıyorum...

5.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Olmaz bence.cunku ana pazara cikarip piyasada işlem yapması transtürk de daha avantajlı.marka da 1.35 den yapacak başvuruyu.bence fiyatı şimdikinden fazla yükselmez markada..Transtürk 'te ise 1 tl.den aşağı rakama bedelli yapamaz..Spk kabul edemez.dolayisiyla ben tercihimi transtürk ten yana kullanıyorum...
    Sende bi karar ver ortak hem acun muabeti yapiyon hemde hepsiyle buraya gececem diyon bir sarki sozu var nakarati bir oylesin bir. boyle neyin var soyle

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by yigtt Yazıyı Oku
    Sende bi karar ver ortak hem acun muabeti yapiyon hemde hepsiyle buraya gececem diyon bir sarki sozu var nakarati bir oylesin bir. boyle neyin var soyle

HTC Desire 816G dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son kararım transtürk. Alıma devam edicem.eslesmeyi paylaşan olursa sevinirim.

7.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Marka da tahsisli başvuru kararı kap.da açıklandı. Ama bizde henüz yok.buyuk ihtimalle transtürk de tahsisliden vazgeçtiler. Ana pazara çıkma sözü de yalan oldu..bizlerde şans yok.once acun şimdi de kraliçe bizi yarı yolda bıraktı...
    Senin gerçek düşüncelerin bu değil öyleyse..

8.  Alıntı Originally Posted by kocamuğlalı Yazıyı Oku
    Son kararım transtürk. Alıma devam edicem.eslesmeyi paylaşan olursa sevinirim.
    Sifir, Elli9

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 543/814 İlkİlk ... 43443493533541542543544545553593643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •