Sayfa 166/615 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon
Arama sonucu : 4914 madde; 1,321 - 1,328 arası.

Konu: HLGYO - Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Son 4 aydır neredeyse hiç kıpırdamadı yahu... Halbuki çok da iyi kâr açıkladı...

Kâr oranı ciddi arttığı için, bu sene açıklanacak temettü de hayli artacaktır, doğru mu düşünüyorum?

Yalnız Halk Yatırım satışları kafa karıştırıcı...
    Son düzenleme : hissedar; 21-03-2018 saat: 18:53.
    y.t.d.

2.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Son 4 aydır neredeyse hiç kıpırdamadı yahu... Halbuki çok da iyi kâr açıkladı...

Kâr oranı ciddi arttığı için, bu sene açıklanacak temettü de hayli artacaktır, doğru mu düşünüyorum?

Yalnız Halk Yatırım satışları kafa karıştırıcı...
    Halk Yatirim bas düsmani bu kagidin zaten. Yatirimcisini sira dayagindan gecirirlerken kilini kipirdatmamasi bile hainlikken bir de tutup baski koyuyor. Yaziklar olsun...

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Dün ve bugün pasta var mı?
    y.t.d.

4. Biraz da nostalji yapalım. Tam 3,5 sene önceden bir grafik ve bir analiz. Tacirler'e göre formasyon hedefi 1.27, İsYatırım ise 2.07 hedef fiyat veriyor. O sırada hissenin fiyatı 1,10 üzerinde. Halk yatırımın payı %57 civarında, şimdi ise %36. Neler dönmüş neler...

Halk GYO
    Kapanıs (TL) : 1.14 - Hedef Fiyat (TL) : 2.07 - Piyasa Deg.(TL) : 796 - 3A Ort. Isl.Hac. (TL) : 1.57 ↔
    HLGYO TI Equity- Öneri :AL Get.Pot.%: 81.75 Analist: catalay@isyatirim.com.tr

halk.jpg
    y.t.d.

5. Böyle bir fiyatlama akıllara zarar...
    700 mly piyasa değerinden işlem görüyor / Portföy değeri 2.2 milyar ?!?!?!
    1/3 fiyatında...
    820 mly sermaye / 252 mly KAR
    F/K: 2.9
    Yani bunu izah edebilecek bir akıl bulamamıyorum...
    " Şirketi kapatsalar ve varlıklarını haraç mezat satsalar ortaklarına 2,5 TL dağıtırlar "
    Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes"
    Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi

6.  Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku
    Böyle bir fiyatlama akıllara zarar...
    1/3 fiyatında...
    " Şirketi kapatsalar ve varlıklarını haraç mezat satsalar ortaklarına 2,5 TL dağıtırlar "
    Hisselerin tamamını alıp yapabiliriz
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by borsa tilkisi Yazıyı Oku
    Böyle bir fiyatlama akıllara zarar...
    1/3 fiyatında...
    O kadar çokkk bu tur sırketler bır suru... Mantık ıslemez Tabı..ne faydası olacakkı..hantal uyuz kaldıracak kışı yok sıpegı yok..yok ola yok..haber olacak satış olacak beklentısı olacak sahıbı olacak...otur hesaplar boş gecın onları...2 +2:4 degıl...

8. Boş ışler...halka ırzda malum...ısterse altın bulsun dünyanın karını etsın faydası olmadıktan sonra???

Sayfa 166/615 İlkİlk ... 66116156164165166167168176216266 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •