benim psdtc senin yünsaný tokat mayaðý yapar...
Sacro üstad Gerele haber düþtü. Yarýn ne olur acaba. Haberi yorumluyabilirmisiniz. Tþkler.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketimiz ile GEM Global Yield Fund LLC SCS ve GEM Investments America LLC ile Þirket ortaklarýmýzdan Yüksel Kardeþ arasýnda imzalanmýþ olan 08.03.2018 tarihli Sermaye Ýþtirak Taahhüdü ve Pay Ödünç Sözleþmesi (Subscription Commitment and Share Lending Agreement) çerçevesinde, 23.03.2018 tarihinde GEM Global Yield Fund LLC SCS'e çaðrý yapýlarak, 6.000.000 adet Þirketimiz payý için kendisinin sermaye iþtirakine davet edilmesi planlanmaktadýr.
Bu konuda GEM Global Yield Fund LLC SCS ile þirket ortaðýmýz Yüksel Kardeþ yazýlý olarak bilgilendirilmiþtir.
Yapýlan bu bilgilendirme, Þirketimizin bu konudaki niyetini göstermekte olup, Þirketimiz bu daveti öngörülen tarihte yapýp yapmamak konusunda serbesttir.
Bu haberin etkisi ne olur sacro üstad ( GEREL )
Sacrosanct üstat senin sayende iyi para kazandým iyi hisse buluyorsun ama çabuk satýyorsun öyle de bý huyun var 5.40 dan beri pergamondayim satmadim o zamanlar bu hissenin yüzüne bakan yoktu ilk senden duymuþtum bende baktým inceledim iyide yapmýþým hatta o zamanlar çift haneli rakamlar bekliyorum demiþtin satmiycam elimde tutucam demiþtin ama geçen sorduðum da sattýðýný söylemiþtin ama neyse ki yunsa Karel ve gerel den iyi kazandýn diye tahmin ediyorum
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=Sacrosanct;1898899]Yarinin kagidini soyluyorum.
Sadece hissiyat yanilabilir.
Karel ;)
Yalan dünya,
Yalandan yüzüme gülen dünya
Akýl,adama sermayedir.
Yer Ýmleri