Sayfa 523/690 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon
Arama sonucu : 5517 madde; 4,177 - 4,184 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. ***Mecburetten,şekerden satan benim...cengo verdim mı eline..aldıysan hayrını gör..***.

şeker de 144.439 kaldı..

alıma devam.

Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    ***Mecburetten,şekerden satan benim...cengo verdim mı eline..aldıysan hayrını gör..***.

şeker de 144.439 kaldı..

alıma devam.
    Keşke kalanların hepsi benim olsa...
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

3. Bunlar anlaşılan Esem’i gerçekten iyi pazarlamışlar bize. Duruma bakarsak yememiş içmemiş Esem almışız hepimiz 🙈

4. Bi kaç kişiyiz ama iyi almışız hakikaten.

5.  Alıntı Originally Posted by ykselbey Yazıyı Oku
    Bi kaç kişiyiz ama iyi almışız hakikaten.
    Bizim aldığımızı tek başına alan m.ö var bir de 😀

GM 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yarından itibaren seriye başlasa...62-74-88-1,05-1,26... 1,26 haber gelmeden olmaz ama görürmüyüz o günleri, ya da görsek de hissede olur muyuz bilmiyorum.. 1,05 için sadece 4 gün yetiyor..vedalaşırım.. sonra giderse üzülürüm ama yapacak bişey yok.. bir noktada ayrılmak lazım... temenni olarak kalsın bu mesaj, belki yarın belki yarından da yakın başlarız inşallah seriye...1000 tane thy alır koyarım kenara, açıp bakmam, kafa rahat olur en azından....7 yıl önce 3,2 civarından thy sattım da girdim bu lanet gözaltı pazarına Dardanel ile..baktım ilk etapta iyi kazandırıyor... daha fazla yatırdım, sonra birden kendimi esemde buldum..gömdüm elime geçeni...Bu da 3 lira idi o zamanlar..23 kuruşu gösterdi bize, 23-26 arası bir seneye yakın bekledik... THY arada temettü falan verdi bugün 19 TL.. bu ******** de arada sırada da değil, sürekli olarak elimize verdi...
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    ***Mecburetten,şekerden satan benim...cengo verdim mı eline..aldıysan hayrını gör..***.

şeker de 144.439 kaldı..

alıma devam.
    Ya üstad cevap da vermiyorsunuz,eski forumdaki doktor musunuz? (ahmetserhanpoyr) Allah aşkına eğer o kişi iseniz bişey sorcam
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

8. Esem taşıyanların hikayeleri çok olur. İnceden takıldım bir dost tavsiyesi ile. Egeplast ve Esem dedi ben Esem’i seçtim. Hiç tarzım olmayan bir hisseye girmiş oldum. 1000-200-3000 lot derken düştükçe aldım ve bir baktım yüküm fazlalaşmış. Bir noktadan sonra durdum. Tepelerden atladığımız için maliyeti çok aşağılara çekemedik tabii normal şartlarda iyi bir hisse senedinde 6 yıl bekleyebilme gücünü gösterseydim sanırım şimdi balık avlıyor olacaktım. Esem den iyi bir noktadan ayrılmak için 6 yıldır bekliyorum. O gün gelecek mi gelmeyecek mi halen belirsiz. Kusaca ömrümün 6 yılını yedi namussuz. Esem benim için yok hükmende artık . Piyango gibi .

Sayfa 523/690 İlkİlk ... 23423473513521522523524525533573623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •