Sayfa 167/367 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

Seydaa angi ottan içiyonn beaaa

Cın cini böldürmeyeceğiz diyo.

ABD gümrük operasyonu çini nasıl bölecek ?
    Ya da başka ne vaa ki cin bölünme tehdidi isteyoo ?

Biliyon. Aslında cin 10 parça imiş tarihte. Biz epsini cinli sanırız ama onların 40 dili vaamıış.

Otunu botunu kenara ko
    Bunu bi düşün.

Yap bi analezzzz.
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

2. Simdi 0101 abi soruna mutlak Nuri bey en iyisini cevap ederde
    Benim bi dusuncem şu
    Eger ki global pala denen bi adam veya organizasyon varsa ve herseye yavaş ca sahip olma istiyorsa
    Hane halklarını önce istihap haddi ötesi borclandirip bi şekil kaotik bi durum a suruklemeliki bi noktada o odenemeyen borclardan ötürü emeline ulaşsın
    Hoş bi tane borcsuz diyar vardı bi vakte dek Libya onu da başta kendi halkı ile al aşağı ettiler halk a herseyi bedava verdi idi muammer kaddafi ama halk gene gitti adamın özel hayatına taktı gene düşman oldu ona ve orayida öyle bitirdiler
    Su an gördüğün 370 küsür ülkenin sadece tek biri hariç hepsi ya tüketici halkını borclandiriyo yada altyapı adı altında gereksiz harcamalarla kendini borclandiriyo o tek yeri yazmam da biz değiliz belliki Çin de değil
    Yani Çin soru kümesi içinde bi alt küme olarak yer aldı diye düşünsek
    Dil döndüğünce soruna belki cevap teşkil eder

3. https://m.facebook.com/jessy.numen?src=email_notif

Abi bu hatun da benle arkideş olmak istiyor. Facebook'dan hergun bole 3 dene hatun geliyor be ya...
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,074
    bizim haberler sakıncalı mı bulundu acep? nesi sakıncalı pek anlayamadım doğrusu

5. Abi bu arada ben coookkk peralar kazanmisim be ya...

Siz de kazandinis mi?

Kazanin kazanin, hade bakem...

Pera lazim olur be ya...141.000 longlar kapandi. 143.000 ler simsilik devam...

Obur vade dolar shortlar devam. Teee 3, 9645'den shortladiydin...

))))))))))

Lem pera kazanmak cok goley be ya...

Allah belami virsim cok goley...

))))))))))
    @erefefik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,074
    bize long şort cevazları yok... üstelik aldığımız kağıt 6 aydır bir gıdım ilerlemediği için para kazanmak bir tarafa kaybettik... olsun bunda da vardır bir hayır kısmetimiz varsa gelir şamdan yemenden diyerek gıpraşmadan bekliyoruz ALCAR da... ALCAR 2 misli falan giderse bir şeyler kazanmış oluruz herhalde...

7. Tovbekar abi, kimse kimseye akil veremez...

Bence bu dunyada en degerli sey zeman, zamandan daha degerli birsey yok.
    @erefefik

Alıntı Originally Posted by tovbekar Yazıyı Oku
    bize long şort cevazları yok... üstelik aldığımız kağıt 6 aydır bir gıdım ilerlemediği için para kazanmak bir tarafa kaybettik... olsun bunda da vardır bir hayır kısmetimiz varsa gelir şamdan yemenden diyerek gıpraşmadan bekliyoruz ALCAR da... ALCAR 2 misli falan giderse bir şeyler kazanmış oluruz herhalde...
    Sayın tovbekar ALCAR'a girme gerekçeleriniz nelerdi ?

Sakıncası yoksa yazabilir misiniz ?
    Manda derisinden yüzü olmak bu sıralar revaçta. Bu dünyanın altı bazı insanlara göre yok.

Sayfa 167/367 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •