Sayfa 376/918 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1. SPK şaka gibi dün adamları BIST 100 e aldı her 100 milyon hacimli işlem gören hisse alınıyormus demekki bizde bir kontrol kriter var sanıyoruz...

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Birileri burda alın alın süper hisse diyordu ky kandı aldı zararda. şimdi birileri satın satın bundan bi şey olmaz diyor ki bence yine aynı kişiler .sabır ve zaman.ytd...

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kasahora Yazıyı Oku
    Birileri burda alın alın süper hisse diyordu ky kandı aldı zararda. şimdi birileri satın satın bundan bi şey olmaz diyor ki bence yine aynı kişiler .sabır ve zaman.ytd...

MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    katılıyorum bekleyebilen beklesin

4. Arkadaşlar, kağıt alırken veya starken bir planımız kriterimiz yok(kaçtan alıp kaçtan çıkacağımız belirğin değil). spk nın ne iş yaptığını bilmiyoruz. pazarların kriterlerini bilmiyoruz. sabahtan beri okuyorum. yazılanları tebesümle okuyorum. Arkadaş yazmış "satış verdim gidermi diye" Bir başkasının ağzı ile kağıt alınıp satılırsa,suçuda başkasında aramamız gayet normal. ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

5. son yarim saatte alis satis yok...bakalim ne olacak

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. k.y hisse alınıyor diye atlıyor hisse hakkında bilgisi dahi yok hisse trenine en son o biniyor inerkende en son o iniyor...bakın şu hurgazatesi 2 günde % 40 yükseldi bugün yada yarın en geç 1 haftaya 1 tl e geri gelir ama k.y atlıyor böyle oluncada para babası parasına para katıyor 2-3 grup girdimi paraları toplayıp toz oluyor
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

7. sabahtan beri toplam hacim 1 milyon 374 bin

8. Kap a haber düştü. ..Borsa gündemi mahkemeye verecek diyor cemas

Sayfa 376/918 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •