Sayfa 180/777 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon
Arama sonucu : 6213 madde; 1,433 - 1,440 arası.

Konu: $$$$$$$$$.........dolar.........$$$$$$$$$

Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Ne dolar düşecek diyene kızın ne dolar çıkacak diyene..
    Eğer para piyasalarında pozisyon alıyorsanuz en başarılı adam en çok kazanan adamdır.
    Otomatikman ödülünü alacaktır zaten NAKİT olarak..

Kaybeden adam da tam tersi tabi..

Bunun dışında burada KY grubuyuz..

Amaç kaliteli bilgi analiz tecrübe görüş paylaraşak kazanma oranımızı yükseltmek..
    Ne diyor jonh nash

Everybody: "individual ambition serves the common good."
    John: Adam Smith needs revision.
    Hansen: What are you talking about?
    John: Adam Smith said the best result comes from everyone in the group doing what's best for himself. Right? That's what he said, right?
    Hansen: Right.
    John: Incomplete. Incomplete, okay? Because the best result will come from everyone in the group doing what's best for himself and the group.
    Hansen: Nash, if this is some way for you to get the blonde on your own, you can go to hell.
    John: Governing dynamics, gentlemen. Governing dynamics. Adam Smith...he was wrong.

Grup içindeki herkes hem kendine hemde grubun diğer üyelerine faydalı olduğu müddetçe en iyi sonucu alırız..

Adamlar bunu yıllar önce keşvetmiş ve matematiksel olarak ispat etmiş..
    Biz Türkiye olarak bu teoriyi uygulayamadığımız sürece bir adım ilerleyemeyiz.
    A Beautiful Mind. Harika bir film. Turkiye su anda Keynesyen bir dusunceyi savunuyor, hatta abartiyor. Oysa ki dunyanin bizden istedigi Liberallar gibi dusunmek ve Merkez bankasinin bagimsizligina golge dusurmemek. Turkiye uzun yillar dogru yolu bulamaz. Bizim gibi yonetilen devletler once cokusu, ancak bunun yaralari sarildiktan sonra toparlanmayi saglayabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Deutsche Bank bugünde %3.5 düşmüş..
    Böyle diye diye, Doyçe'yi sonunda batıracaksınız! 2018 krizinin Lehman'ı yapacaksınız. Zaten Holger Usta'da hafiften "kıllanmaya" başladı. Nedir bu Almanya'nın başına gelenler. Yok arabalara egzos cezası, yok Rusya'ya yaptırım koyuyormuş gibi yapıp çaktırmadan Almanya'ya yaptırım uygulamak. Türkiye'deki medya bağlantılarını da kaybediyorlar. Yanki'ler resmen süngü hücumuna geçti! Bari, Haydar Paşa Garını da yıkalım, sonuçta Berlin-Bağdat demiryolunun izlerini taşıyor!

Siz Doyçe'ye böyle yüklendikçe aklıma çeşit çeşit komplo teorileri gelmeye başlıyor. Biz altın krizinin Comex'ten başlamasını beklerken, ister misiniz, Doyçe fiziki altın teslimatı yapamayıp, temerrüde düşüp, krizi başlatsın? Sonuçta, kağıt altın tezgahının tam ortasında. Bir taşla iki kuş vurmak böyle olur. Amerikalılar hem Almanya'ya bir kafa daha atarlar, hem de Comex'i aklarlar. Bizimkilerin ABD kağıtlarını altına çevirmeleri de böyle bir tiyoya dayanıyor olabilir mi? Yav! Ben roman yazmaya mı başlasam, acaba?

3. Bugün eminönü ve sirkeci taraflarında idim uzun süredir gitmiyordum o taraflara..
    Yıllarıdır görmediğim kadar boş tu sokaklar..Bazı yerler kapanmış kepenkler kapanmış 1-2 banka şubesi kapanmış..
    İnsanlar dükkan önlerinde yüzleri düşük ve asık..

Yıllarıdır o taraflara gider gelirim son 1 senedir falan gittikçe düşen bir iş yoğunluğu görüyorum..

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bugün eminönü ve sirkeci taraflarında idim uzun süredir gitmiyordum o taraflara..
    Yıllarıdır görmediğim kadar boş tu sokaklar..Bazı yerler kapanmış kepenkler kapanmış 1-2 banka şubesi kapanmış..
    İnsanlar dükkan önlerinde yüzleri düşük ve asık..

Yıllarıdır o taraflara gider gelirim son 1 senedir falan gittikçe düşen bir iş yoğunluğu görüyorum..
    sevgili gund
    senin eminönü ve sirkecideki gördüklerinin bir de sanayiler versiyonu var

5. powerpc

her dolar füzelemesinde kayboluyorsun ortadan haaa..

Şüpheleniyorum bak senden..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    İnanma, inanma..(ne biçim dolarcıysam..)

Yok öyle biri dört arttırsın, diğeri QE'yi kessin, diğeri ÇİN'e ağır bir gümrük vergisi uygulamaya kalksın..
    Ucundan azıcık gösterdiler ortalık toz duman oldu..

Daha bir şey yok esasen..pariteyi sabitlemiş gibiler..

Birde Euro devrilse, ortalık toz duman olur..ama devirmezler sonuna kadar direnirler..

Örnek, mesela İtalya'dan hiç bahseden var mı?

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    powerpc

her dolar füzelemesinde kayboluyorsun ortadan haaa..

Şüpheleniyorum bak senden..
    londradan çocuklar selam söylüyor,daha bu başlangıçmış. ilk hedef 4,20. bundan sonra paritenin durumuna göre 4,50 ye kadar yürüyecek.

8. Bu çiftlikbank olayı sanıldığı gibi hafif bir olay değil o tüysüz çocuğun sürekli medyada boy boy gösterilmesi perdenin arkasındaki büyük elleri perdelemekten başka bir işe yaramıyor. Çiftlikbank operasyonu çok büyüktü. Zaten para dönmeyen piyasada kalan son paranın ele geçirilmesi operasyonuydu. Elinde parası kalan son kesim çiftlikbanka fena halde para kaptırdı. Reel sektördeki kriz daha da derinleşecek gibi görünüyor

Sayfa 180/777 İlkİlk ... 80130170178179180181182190230280680 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •