Sayfa 626/1081 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 5,001 - 5,008 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. Yarın menüde tavuk [emoji490] olabilir mi? Bence Banvit'in zamanı yaklaşıyor

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by ordulu_2017 Yazıyı Oku
    Hocam Karel 13-14 hedefimizde bir değişiklik var mı, elimizde bı bu kaldı. Cevaplar ve benim durumumda olanlara yol gösterirseniz memnun olurum. Saygılarımla....
    Sacro ustad cevap vermemiş, meşgul sanırım. Şöyle diyeyim nacizane, 1 yıldır elimde azıcık lotla beklediğim 2,70 fiyattan 2K Karelciklerimi o fiyatlara verebilirim ama biraz daha üstü bu c fena olmaz. Sabredin bence. Karda oturmak zordur.
    Bol kazançlar..

Bu arada YUNSA düşük fiyattan biraz da onu beklediğim. Geçen yıl Banvit'i bu fiyatlardan alıp sattim, kar ettim diyordum meğerse büyük balığı kaçırmışım. Yunsa'yı hedefe varmadan vermem.
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

3. Egelim hocam sağolun.

4. Alın

Orta vadede Yonga mobilya alın hedef 5.000 tl

5. Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

6. Bir cisim mi yaklasiyor?😃😃😃😃

7.  Alıntı Originally Posted by acemkara Yazıyı Oku
    Bir cisim mi yaklasiyor?[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]
    Yok direk mokoko, bizim hisselere fazla girmese bari. Tecrübeli arkadaşların yorumlarına açığız. Teşekkürler...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8. Bugün,
    sattığım karsan ları mı geri alsam
    Yünsa mı alsam
    Gerel mi alsam
    Bilemiyorum.
    Herkese bol kazanç

————————————————
    Ne kadar hesap yaparsanız yapın, hesapta olan değil nasipte olan gelir başınıza…

Sayfa 626/1081 İlkİlk ... 126526576616624625626627628636676726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •