Sayfa 210/548 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Bizimle holding disinda baglantisi yok .dow mow hikaye dunya yikilsa hikaye kapa satis rakamlari cikmadan kimse dogan kagitlarinda fiyat soyleyemez.bizdeki tek belirsizlik yukarida bir arkadasimizin belirttigi tabelasi mi icindekiler de mi satilacak.toplam varliklari suan 518 milyon bizim sirketin.bakalim fiyat ne icerik ne .
    O yuzden izlemeye gerek yok hisseyi diyorum.
    Benden daha eski dostlar var burda ben cok fazla topa girmeyeyim ama spekulasyona oldukca acik bir kagittayiz bir cok tuzak hareket olacaktir ve yuzde 90 95 hissedari yaniltacaklardir emin olabilirsiniz.
    Belki satan belki sabreden karli cikacak bunu bilemeyiz.
    Insallah biz kazaniriz .
    Yarin ara ara yazin foruma bakarim hisseye bakmam
    Usta senin elinde 40bin lot var ve sen bu kadar rahatsın şuan bile birçoğumuzun hayal edemeyeceği kâr dasın ve o kadar hareket olmuş satmadın ve yarında satmam diyorsun,yanlış anlama ama ben bu forumlarda kimseye inanmam herkesin hesabı kendine,seni tenzih ederim ama satmam diyip vermiştim diyen ne insanlar gördük,acaba bu kadar rahatmısın yoksa rahatmı görünmeye çalışıyorsun çözemedimbirkaç bin lot neysede 40 bin lot olunca
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

2.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Usta senin elinde 40bin lot var ve sen bu kadar rahatsın şuan bile birçoğumuzun hayal edemeyeceği kâr dasın ve o kadar hareket olmuş satmadın ve yarında satmam diyorsun,yanlış anlama ama ben bu forumlarda kimseye inanmam herkesin hesabı kendine,seni tenzih ederim ama satmam diyip vermiştim diyen ne insanlar gördük,acaba bu kadar rahatmısın yoksa rahatmı görünmeye çalışıyorsun çözemedimbirkaç bin lot neysede 40 bin lot olunca
    40 bin lot yok cok daha fazlasi var sizden daha rahatim bundan suphem yok.borsada analizini yapar hedefini koyup beklersin 1 2 gunluk hareketle borsa yatirimi yapilmaz.ilk hareketinde 100 bin lottumu elimden almislardi her turlu hareketi gordum ben bu kagitta ondan rahatim.bu kagidin 3 olmasi ya da 5 olmasi benim icim bir anlam ifade etmiyor
    Herkesin parasi risk anlayisi parasinin maliyeti farkli.benim borsadaki param cok dusuk maliyetli 20 yili devirdik borsada o kadar olsun ki tek kagidim gazete de degil.
    Pazartesi gorusuruz herkese Allah gonlune gore versin
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    40 bin lot yok cok daha fazlasi var sizden daha rahatim bundan suphem yok.borsada analizini yapar hedefini koyup beklersin 1 2 gunluk hareketle borsa yatirimi yapilmaz.ilk hareketinde 100 bin lottumu elimden almislardi her turlu hareketi gordum ben bu kagitta ondan rahatim.bu kagidin 3 olmasi ya da 5 olmasi benim icim bir anlam ifade etmiyor
    Herkesin parasi risk anlayisi parasinin maliyeti farkli.benim borsadaki param cok dusuk maliyetli 20 yili devirdik borsada o kadar olsun ki tek kagidim gazete de degil.
    Pazartesi gorusuruz herkese Allah gonlune gore versin
    Amin herkes kazanır inşallah yarın ola hayrola bende iş icabı pek bakamam açılışa bakarım kimbilir belki satarız belki kalır kısmet diyelim bizimkisi devede kulak
    Abi sen baya baya büyük yatırımcısın Allah herkesin kalbine göre versin
    İyi geceler herkese
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

4.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Bazen günlük saatlik dakikalık saniyelik olaylar borsada çok şey değiştiriyor 1 dakika ile cemasta 1500 zarar ettim
    10 saniye ile 3,95 te veriyordum vermedim
    Borsada saniyeler hatta bazen saliseler bile önemli
    O hissenin adı cemas be kardeşim...onda herşey mevcut.. aman diyim ...çok ikaz ettik ama bizim ky gidenn hisse gordumu fiyatına aldırmaz mutlaka alır...bu hisse neidi ne oldu diye de sormaz maalesef... inşallah yakalananlarda tez zamanda kurtulur...

5. 2017 de
    - Öncü Girişime 20 milyon tl koymuş
    - Nakite sıkışan Hürriyet ten yaklaşık 40 milyon tl gayrimenkul almış,
    - Yanılmıyorsam temettü veriminde BİST in en iyilerinden,
    - Kasasında 106 küsür milyon nakiti olan,
    - Finansal borcu olmayan
    - Bilançusunda 256 milyon tl lik yatırım amaçlı gayrimenkulleri olan,
    - 2018 engeç Nisa'n sonuna kadar 30 milyon tl civarı temettü dağıtacak DGZTE...
    - 04. ARALIK 2017 de 30 milyon tl civarı temettü dağıtmış...
    - Türkiye'nin en çok satan, POSTA gazetesi ve en çok satan spor gazetesi FANATİK İn sahibi
    - Binadan elde ettiği kira geliri yaklaşık 9 milyon tl/yıl
    - 2017 yılı reklam geliri 74 milyon tl civarı
    - 2007 de Deutce nin 22.000.000 DGZTE hissesi için Adedi 4$ dan ��

Vay babam vay... Sen neymişsin be abi...Doğan boşuna uğraşmıyormuş, seni Hurgz ile birleştirmek için...

Sadece gayrimenkulleri ve nakiti 370 milyon tl + Türkiye nin en çok satan günlük ve en çok satan spor gazeteleri+ iştirakler...

890 milyon doların Ne kadarı DGZTE için acep... HURGZ ve diğer borçlu şirket satışları için 1.100, 890 a iniyorya, demeksizin onların fiyatı bu nedenle aşağı çekiliyorsa, nakit, arsa, bina, kira, iştirak zengini DGZTE için ise tam tersi fiyata ekleme yapmak gerekmez mi

Asla yatırım tavsiyesi değildir

6. Bide katar muhabbeti var. Lafta demiroren ve katar ortaklığı aliyormus. Bu bizi etkilermi

7.  Alıntı Originally Posted by groznı1 Yazıyı Oku
    Bide katar muhabbeti var. Lafta demiroren ve katar ortaklığı aliyormus. Bu bizi etkilermi
    ''İddiaya göre, kanalın yüzde 70'ini Katarlı beIN Media Group aldı. Demirören Holding A.Ş. ise yüzde 30'luk hisseyi elinde tutacak.
    Kanal D, CNN Türk, Hürriyet, Posta, Fanatik, Doğan Haber Ajansı Katar ortaklı Demirören Grubu'na devredilecek.''

http://haber.sol.org.tr/toplum/dogan...iddiasi-232557

Bu hamur daha çok su götürür.
    Dohol, Hurgz, Dgzte 3 tavan daha çakabilir.

Özellikle aralarında Dgzte malvarlığıyla çok daha iyi durumda tabi ki. Ortada henüz satış vb yokken geçenlerde gördüğü 4,80'i yarın geçtikten sonra satış ayrıntıları, Katarlılar vb aydınlandıkça haftaya 5'li fiyatlardan devam edebilir.

YTD

8. doların her yükselişi satılan şirketlere değer katıyor... bi kenarda dursun bu not ...bist eksi açabilir açıkcılar anlık dadanabilir ama bu gemi limandan kalktı ve en değerli lüks olan bu...........

Sayfa 210/548 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •