Sayfa 195/1024 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    0.82 nedir?
    Kemiksiz demek

2.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    şube ismi vermesem daha doğru olur sanırım.
    İstanbulda bir şube diyeyim.
    Oran şubeden şubeye farkedebilir bu normaldir.
    Ayrıca oranlar anlık bile değişebiliyor.
    Yarın sorsanız büyük ihtimalle daha iyi bir oran alabilirsiniz.
    Bu arada yeni müşteriyim. Belki onunla ilgilidir.
    Biliyorum oranlar şubeden şubeye ve saatlik olarak da değişkenlik gösterebiliyor fakat 0,80 puan fark da az değil aynı miktar için. Bende Istanbuldaki bir şubeye yeni müşteri olarak sormuştum. Yarın tekrar oran alırım, Bilgi için teşekkürler..

Ekleme: Odea 500k'ya swap yapıyor mu? Burgan 1milyon dedi, 500k için müşteriyi tanımaları lazımmış

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    DXY'de boyun cizgisi asagi gecilmis. OBO onaylanmis.

3-4 ay evvel burada benim verdigim dolar hedeflerine gulenler olmustu, yanlis filan yazmadin diye teyit isteyenler de vardi.

Syg,
    sevgili dudu ağabey ben sadece rakama dökersen sevinirim demiştim, yoksa sizin deneyiminize lafımız yoktur.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

4.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Biliyorum oranlar şubeden şubeye ve saatlik olarak da değişkenlik gösterebiliyor fakat 0,80 puan fark da az değil aynı miktar için. Bende Istanbuldaki bir şubeden yeni müşteri olarak sorgulamıştım. Yarın tekrar oran alırım, Bilgi için teşekkürler..

Ekleme: Odea 500k'ya swap yapıyor mu? Burgan 1milyon dedi, 500 için müşteriyi tanımaları lazımmış
    odea yapmıyordu ama para lazımsa yapar elbet.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

5. 500K için swap yapmıyorlar onu tam açıklayamamışım.
    1M gerekiyormuş swap için.

Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Biliyorum oranlar şubeden şubeye ve saatlik olarak da değişkenlik gösterebiliyor fakat 0,80 puan fark da az değil aynı miktar için. Bende Istanbuldaki bir şubeye yeni müşteri olarak sormuştum. Yarın tekrar oran alırım, Bilgi için teşekkürler..

Ekleme: Odea 500k'ya swap yapıyor mu? Burgan 1milyon dedi, 500k için müşteriyi tanımaları lazımmış

6.  Alıntı Originally Posted by Marluk Yazıyı Oku
    Zararımı kim karşılayacak
    ilgi bddk ve bimer olmak üzere şikayette bulunun. 3 yere de gönderin kaybınız bizzatihi karşılanır bol bol da övgü alırsınız.

7. Bu Aktif'in N Kolay Bono'sunu alan satan yok mu acaba? Faiz kaybı olmadan istediğin an bozdurabilmen avantaj.. Bu hafta 250k atayım diyordum %13,76 mk

8.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    500K için swap yapmıyorlar onu tam açıklayamamışım.
    1M gerekiyormuş swap için.
    burgan yapar 500 ve üzerine, sıkıştırınız.

Sayfa 195/1024 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •