Sayfa 40/1023 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 313 - 320 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Son 15 günde al-sat ile iyi para kazandım diye sevinirken, elimdeki tl. ile sattığım dolarları alamıyorum. Dayanamadım şimdi üstüne para ekledim ve 3,9650 den 200k dolar aldım. bakalım bu kez , geceleri uykum kaçacak mı.
     Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Akıl vermek haddimiz değil ama benim bu tip durumlarda izleyeceğim yol, ortalığın sakinleşip, fiyatın biraz stabil hale gelmesinden sonra oluşan yeni fiyat üzerinden geçmiş fiyat hesabı yapmadan alış yapmak olurdu.
    Genel anlamda katılıyorum..uzun süre fiyatın stabil kaldığı yerler en uygun yerler gibi..tren hareketliyken atlamak hiç yoksa kardan zarar ettiriyor..Ocak ayında son kalan parayla TL mevduattan vazgeçerek dolar almıştım, ben aldıktan sonra daha aşağıları güzelce test etti..1 ayı geçkin hiç bir halt olmadı ama son yükselişler fazlasıyla geri aldı..

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Adamlar dolarla ilgili haber yapmayı bile yasaklamışlar galiba. Haber7 de haber vardı onuda kaldırmışlar.
    Ertem: Gece sığ piyasada manipülasyon yapıldı, ekonomi muhabirleri dikkat etsinler 4,0 seviyesinin üzerini gördü haberleri yanlış-trt haber
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ertem: Gece sığ piyasada manipülasyon yapıldı, ekonomi muhabirleri dikkat etsinler 4,0 seviyesinin üzerini gördü haberleri yanlış-trt haber
    Aaa ! demek ki biz hayal görmüşüz , bu fiyatlar GÖRÜLMEMİŞ uyurken kıçımız açık kalmış .... Ertem `e kim inanır ? `KADİR` inanır diyecem ama o da canıyla cebelleşiyor bu aralar.

Bu arada Dolardaki her çıkış Ülker gibi borcum borç ama ödemiyorum , uzun vadeye yayın borcumu diyen, işini bilmeyen Çavuşlar için felaket senaryosu gibi tabi bu onlara çüşş ! Dolar kredilerini gözü kapalı bayılan `AK` kafalı bankacılar içinde geçerli, benden söylemesi.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sonuç olarak bakarsak gördü mü, görmedi mi sorusunun cevabı ortada...

Ama farkında olmadıkları sığ olmayan piyasada öyle bir hareket yapar ki, gece gördüğünün üstünü gösterirler sonra görürler ne olduğunu ?

Tabi bahaneleri de hazırdır her zaman olduğu gibi : Spekülasyon, dış güçler, ....

Ortada sığ olan tek şey bence vizyon !...

Ve bence tamamen algı operasyonu yapıyorlar...
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...

Alıntı Originally Posted by snowdancer Yazıyı Oku
    Sonuç olarak bakarsak gördü mü, görmedi mi sorusunun cevabı ortada...

Ama farkında olmadıkları sığ olmayan piyasada öyle bir hareket yapar ki, gece gördüğünün üstünü gösterirler sonra görürler ne olduğunu ?

Tabi bahaneleri de hazırdır her zaman olduğu gibi : Spekülasyon, dış güçler, ....

Ortada sığ olan tek şey bence vizyon !...

Ve bence tamamen algı operasyonu yapıyorlar...
    16 yıl içinde en iyi yaptıkları, bu konuda artık USTALAŞTILAR...

FOX TV de aksam "Ve Dolar 4 TL yi gecerek tarihi rekor kirdi" seklinde bir haber olacaktir ancak diger kanallarin bir cogu bunu gormezden gelecek, cok azi ise 1 TL = 0.25 Dolar seklinde haber yapacaklar. Iktidar omrunu tamamladi ancak milleti bir sekilde borclandirarak kendine mahkum etti. Kendileri sarayda badem sutu icerken oy veren kesim evine sut, peynir alamiyor.

Turkiye cok ilginc bir ulke vesselam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    FOX TV de aksam "Ve Dolar 4 TL yi gecerek tarihi rekor kirdi" seklinde bir haber olacaktir ancak diger kanallarin bir cogu bunu gormezden gelecek, cok azi ise 1 TL = 0.25 Dolar seklinde haber yapacaklar. Iktidar omrunu tamamladi ancak milleti bir sekilde borclandirarak kendine mahkum etti. Kendileri sarayda badem sutu icerken oy veren kesim evine sut, peynir alamiyor.

Turkiye cok ilginc bir ulke vesselam.
    Çok ilginç.

Dün facebook'ta saray mutfağında yaratılan mucizeler övülüyordu.

Bayatlayan şeyleri de kullanıyorlarmış gibi...

Bir de tarif vardı...

Un yerine badem unu kullanıyorlar...

Çüş dedim altına...

Sayfa 40/1023 İlkİlk ... 3038394041425090140540 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •