Originally Posted by mert45 Ok ,kahvaltı benden Mersi şekerim açlıktan öldüm. saat 11.00 oldu vicdansız. hiçmi aç kalmadın
mert sayfaya bak arkadaşlar perdeyi yavaş yavaş kaldırmağa başladılar 5 üye var..
Bu başlığı şu anda 8 kişi okumaktadır. (5 üye ve 3 ziyaretçi) karar_anı, Akın, Ephesus, harputlu23, mert45+
Originally Posted by karar_anı açlıktan öldüm. saat 11.00 oldu vicdansız. hiçmi aç kalmadın Kuru simit yediğimi tüm bu mekan şahittir Çok aç kaldığım zamanlar oldu,bütün gün 2 kaşık Rus havyarı ve 1 dilim Pule peyniri ile idare ettiğim günlerim oldu.
Hayat hoş gerisi boş
Originally Posted by karar_anı mert sayfaya bak arkadaşlar perdeyi yavaş yavaş kaldırmağa başladılar 5 üye var.. Dün akşam 18 bu sabah 12 idi ..düşüş var ..acilen borsanın yükselmesi lazım Originally Posted by karar_anı Bu başlığı şu anda 8 kişi okumaktadır. (5 üye ve 3 ziyaretçi) karar_anı, Akın, Ephesus, harputlu23, mert45+
Originally Posted by mert45 Kuru simit yediğimi tüm bu mekan şahittir Çok aç kaldığım zamanlar oldu,bütün gün 2 kaşık Rus havyarı ve 1 dilim Pule peyniri ile idare ettiğim günlerim oldu. vah vaaah
Originally Posted by mert45 Dün akşam 18 bu sabah 12 idi ..düşüş var ..acilen borsanın yükselmesi lazım valla ben canlı, canlı, en fazla üç üye gördüm.. harputlu, mert, karar_ anı beş tane görünce offff dedim
Originally Posted by karar_anı vah vaaah Evet ..yanında da 1 kadeh Petrus şarabı ...zor günlerdi
Forum Rules
Yer İmleri