Neseniz daim olsun
Doganlarim gidiyo abi
bakalım filmin sonunda
mutlu son mu olacak
yoksa çöl lere mi düşeceğiz. ..
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neseniz daim olsun
Doganlarim gidiyo abi
bakalım filmin sonunda
mutlu son mu olacak
yoksa çöl lere mi düşeceğiz. ..
Abi en çok korktuğum milpayi iyi karla sattım...hurriyet 4 ay taşıdım az bi zararla sattım...doğan taban da olur o risk var ama satış oldu mu artık zarar etmiyor ...bence bu yılın kagidi olabilir
çok zararda yatırımcısı var
en çok onlara seviniyorum
garan kanal 84______________28 içine girmiş. bloomberg borsaya trump etkisi diyor.. 84 bi geç görelim bakalım..
ekonomi nasıl bir b...a saplandı...
enflasyon kontrolden çıkma sinyalleri veriyor ve tüm yapay müdahalelere( sepetteki ürünlerle oynama,tüik başkanını ve kadrosunu yenileme vb) rağmen güven vermiyor
bunun doğal sonucu olarak faizler yukarı doğru gidiyor ve zaten olmayan yatırımların olma ihtimalini sıfırlıyor ve şirketlere finansman yükü getiriyor onlar da bunu gidermek için zam yapıyorlar yani anlayacağınız tam bir sarmal
eskiden bir develüasyonla çözülen cari açık kur ikiye katlamasına rağmen artarak devam ediyor (milli gelir üç kağıdına rağmen) gsmh'nin %6 sına dayanmış durumda (2001 yılında %5,4'ü idi)
bütçemiz artık gedik veriyor ve çifte seçim yaklaşırken bu delik epeyce büyüyecek demek kahinlik olmaz yani hoş geldin çifte açık
askerimizin suriye bataklığına saplanması,abd ve ab ilişkilerindeki gerginlik,seviyesi yerlerde siyaset,takıntı haline gelen ve giderek sulanan feto operasyonları,artan faiz,döviz kuru ve cds'nin ekonomiye ve şirketlere vereceği tahribat, artan petrol ve yükselen üretim ve enerji maliyetleri...
çok derin bataklık bu...bakmayın bu malların endeksi tuttuklarına...bir bırakırlarsa kendilerini de ezip geçecektir...ve eninde sonunda bu olacaktır...
biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...
çok güzel hareketli bir gündü. alıp satana helal olsun![]()
palamı neyse ne alçak adammış. milleti yine ters köşe yapıp borsayı tekrar yukarı dönderdi.
p.tesi yine artı. belkide gap gelir..
Yer İmleri