pazarlama ve yönetim gideri çok yüksek bunlar malı insanlara mı taşıtıyor anlamış değilim...razi fabrikası sıkıntılı orada ne dönüyor bilmiyoruz...ama pazar dolayısıyla hammadde kaynağı dolayısıyla yapılmış bir yatırım bence doğru...tam anlamış değilim yediklerini ama bu yönetim ve pazarlama gideri olayını şeffaf bir şekilde yatırımcıya anlatmaları lazım yoksa soru işaretleri ister istemez oluşuyor....sanki bir delik bulunmuş oradan sürekli bir indira gandi yapılıyor izlenimi doğuruyor rakam normal değil çünkü...450 milyon ne demek eminim çoğu gübretaş çalışanı kaç sıfır olduğunu bile bilmez...
Hah benimde anlatmak istediğim bu mal toplanmadı değil toplanamıyor sonra zaten gemide olanlar kazançlı çıkacaktır ve dahası herşey toz pembe olacak ne yönetim gideri ne karmarjındaki düşüklük nede başka birşey herşey normale dönecek ben yönetimin ve speğin fetöcü olduğunu düşünüyorum okadar kuruma operasyon yapıldı ama gübretaş da daha fetöden görevden almalar olmadı
Ortak para kasada değil kasa bence sıfır tamtakır yönetim giderindeki fark bence başka yerlere aktarılıyor
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşler normale dönünce yani kağıt bunlarda olunca kalem oynatma dertleri kalmıyacak hisseden kazanacaklar
Ortak para yok zaten.şirketin kasasından çıkmış.benim yorumum mesela bir dahaki dönem 400 değilde 200 milyon yönetim gideri gösterseler direk 200 milyon kar açıklar.al sana hikaye.kar 6 kat arttı.gibi
Yer İmleri