-

Originally Posted by
KIZILDAG
Sayın Bora Yaşar, dolar, hükümet, abd derken bir şekilde din'e dokunmadan edemiyorsun, yıllardır bundan taviz de vermedin, sanırım seni DİK gömecekler.
Yukarıdaki iki yazıyı okudun ve çıkarımın bu öyle mi?
Ülkem insanı.
Ama haklı da sayılabilirsin özü yakalamakla...
Evet temel sorun kişiye özel olması gereken dinin bizim toplumuzdaki yeri, siyasilerce kullanımı ve işlevi.
Hemen her şeyi bu husus etkilemekte ve bozmakta.
-
Sorun benim gömülme biçimim olsa ve onunla tüm sorunlar bitse ne iyi olurdu...
Cesedim yakılsa da dert değil hani.
-
Dik gomulenle basasağı gomülen yada usulüne uygun gomulen arasinda ne fark var ki yada yakılip külleri savrulan yada olüpte cesedine ulasılamayanin ne farkı var sonucta hepidi toorak oluyor
bir halt olacağı yok.
-
https://resmim.net/f/uiiNcS.jpg
Ahanda bunu yazani soyleyeni ve savunanlarını kazik sokup gomsen ne olacak sonucta oda toprak olacak
1.97 kur
16.000 dolar milli gelir
Yalanıñızı seveyim
Sizin selanız verilip cenaze namazınız kılınsa yüzünüzde kıbleye dönük gömülseniz ne olur
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Dik gomulenle basasağı gomülen yada usulüne uygun gomulen arasinda ne fark var ki yada yakılip külleri savrulan yada olüpte cesedine ulasılamayanin ne farkı var sonucta hepidi toorak oluyor
Vardır muhakkak bir fark biz bilemeyiz, ne olur ne olmaz deyip din ulemasına sorup onların bu konudaki görüşünü almak lazım.
Neysem ! konumuz Dolar, ne olacak bu Doların hali ,kim dur diyecek, celepler, berberler, yalaka futbolcu artıkları felan ! ne zaman harekete geçecekler, illa reisin sözlü talimatımı gerekecek ? Esas konumuz bu olmalı ...
-

Originally Posted by
ayhan53
https://resmim.net/f/uiiNcS.jpg
Ahanda bunu yazani soyleyeni ve savunanlarını kazik sokup gomsen ne olacak sonucta oda toprak olacak
1.97 kur
16.000 dolar milli gelir
Yalanıñızı seveyim
Sizin selanız verilip cenaze namazınız kılınsa yüzünüzde kıbleye dönük gömülseniz ne olur
Yok onların yeri cennet olur... İyikine ! benim gibiler cennete falan gitmeyecek, bu fani dünyada bu tiplerle aynı mekanı, aynı havayı paylaşmak zaten cehennem azabı ,düşünüyorum da sonsuz hayatta bu heriflerle aynı mekanda olmayı ! allah yazdıysa bozsun...
-

Originally Posted by
ayhan53
Belki başaşağı gömülen toprak olmuyordur.
Y.T.D.

-
Hukumetin 5 yillik kalkinma planina gore bu yil dolar kuru 1.97 kisi basina düsen dolar miktarıda 16.000 dolar olacakmış su 16.000 er dolari bozun aklarda dolar 1.97 ye düşşün
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri