Sayfa 41/1006 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    şimdi boşverin ivazlıyı ivazsızı..
    gösterge 14.10 oldu.. dolar 4 euro 5 oldu sayılır.. bir sonraki ppk 25 nisanda..
    arada glp yi arttırırlarmı yoksa saldım çayıra diyerek bırakırlarmı..
    Bu ülkede " Kontrollü Devalüasyon" devam ettiği sürece, Piyasanın doğası gereği TL faizi artacaktır,
    artmalıdır, artmazsa ne olur şu an onu test ediyorlar
    Ayrıca ABD merkez bankası faizi artırdığı sürece Dolarda da faiz artacaktır,
    Mevduatta şahsi beklentim;
    Dolarda %7 leri
    TL'de ise %17-18'leri görmek isterim
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

2.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    İvazsız intikal olabileceğini belirtiyorlar o nasıl bir yöntemle aşılıyor acaba

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Önemli olan paranın kara para olup olmadığı.Sorarlarsa açıkça daha yüksek orandan yararlanmak amacı ile yaptım ya da kısa süreli borç vermiştim dersiniz.Fakat 20 senedir kimse sormadı , soran olacağını da sanmıyorum.

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. odea 14.60 temdit

4. http://www.tebkobitv.com/uzmanlar/su...denir-mi-35391
    rahmetli büyük üstad şükrü hocanın nereden buldun konusu ile ilgili yapığı video açıklaması ! tekrar allah rahmet eylesin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    http://www.tebkobitv.com/uzmanlar/su...denir-mi-35391
    rahmetli büyük üstad şükrü hocanın nereden buldun konusu ile ilgili yapığı video açıklaması ! tekrar allah rahmet eylesin
    Zekeriya Temizel'in mali milat uygulamasi ile soktugu zor durumdan kurtarmak amaci ile bu yasa cikmisti, cok cok iyi hatirliyorum.

Yasal olarak sormazlar ama bu takibini yapmadiklari anlamina da gelmez.

Hele ki artik bir tc kimlik numarasi ile bir cok yerden data geldigini dusunurseniz.

Tabi bu arada unutmamamiz gereken de guzel ulkemizde yasalarin kime, ne kadar, ne zaman ulgulanacaginin da zaman ve zemine gore

degistigi gercegidir.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Vadelinin süresi 4 gün sonra doluyor ama tüm parayı tl. olarak vadeliye yatırmak ne kadar doğru bilemiyorum hele böyle altın ve dövizin yükseldiği bir dönemde.
    Kararsız kaldım bir kısmı ile dolar alıp vadeli mi yatırmak daha mı doğru olur, yoksa bu seviyelerden almayıp biraz beklemeli mi, paranın tamamının tl. de durması artık riskli gelmeye başladı.

7. nereden buldun sorusuna gerek yok ki; enflasyonun kat kat üzerinde durduk yerde kazanılan her para haksız kazanılmıştır. zaten nereden buldun olayının temeli "haksız kazançtır" (bu benim görüşüm)

esasen hırsızlıkla , emeksiz kazanılan para aynı anlamdadır, fakat insanoğlu hırsızlıktan asla vazgeçemez bu bakımdan buna bir kılıf şarttı, büyük akıllar bu kılıfı buldu..

bu bakımdan akıl almaz gayri menkul rantları, borsa da kazanılan akıl almaz paralar hep "meşru hırsızlık" kapsamındadır.

ben oyun kurucu olmayanları, bu konularda herhangi bir duyum-öneri almadan riske girerek para kazananları makul görüyorum.. zira bu işlerde riske giren sadece onlardır.. büyük paraları yönetenler/oyun kurucular riske girmez.

illa ki sıradan bir insan kendini düşünmek ve korumak zorunda..

8.  Alıntı Originally Posted by ersunan82 Yazıyı Oku
    Vadelinin süresi 4 gün sonra doluyor ama tüm parayı tl. olarak vadeliye yatırmak ne kadar doğru bilemiyorum hele böyle altın ve dövizin yükseldiği bir dönemde.
    Kararsız kaldım bir kısmı ile dolar alıp vadeli mi yatırmak daha mı doğru olur, yoksa bu seviyelerden almayıp biraz beklemeli mi, paranın tamamının tl. de durması artık riskli gelmeye başladı.
    Doları yıl sonu 4.40 tahmin ediyorsaniz. Tl de tutun 9 ayda TL den de yüzde 10 gelir ..aman yok dolar yılı 4.80 5 kapatır derseniz dolara geçin.yahut dolar hızlı şu aralar kısa dönemli bi 4.20 yapar oradan satarim.. sonra tekrar gevşer alıp sonbaharda tekrar girerim derseniz oda ayrı bir meziyet ister ..3.sikta paramın yarısı dolarda olsun isterse 9 ay yatsın geriye gelsin vs.hic umursamam yeterki bu anı kısa zamanda sinir bozucu yukselislere sinir sistemim düzgün dursun derseniz yarısını dolara geçin ...bir de tavsiyem yıllarca faizle nemalanmis birisi dolara geçtiğinde paranın TL getirisini kafadan silmek lazım .yoksa yatay gidislerde şu kadar faiz alırdım derseniz rahat olamazsiniz. .bir tanıdığım var 300 bin doları var .doları sadece ve sadece bir gecede 7 olursa diye tutuyor ..çünkü 94 ve 2001 ticaret yaparken yaşamis ..maliyete bilmiyor 3.30 dan almış geçen sene 3.90 dan da almış ..

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 41/1006 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •