Yüzde 50de Dolar EURO ya kaynak lazim bu gidiþle
ASUZU yeni favorim, fincan kulp tamam, pazartesi piyasalarýn durumunu takmaksýzýn bir þeyler yapar diye düþündüðüm için kaðýda girdim.
Herkese hayýrlý haftalar, sacro hocam sana da iyi haftalar...
Bu haber TEKSTÝL hisseleri içinde çok çok geride kalan Menderes için de umarým DÝRÝLÝÞ'in habercisi olur. Hem endeks olark hemde açýkladýðý KAR'a göre haLa diplerde sürünüyor, diðer tekstiL hisseleri ile zaten karþýlaþtýrmak da çok yanlis olur Menderes hariç hepsi uçtu.
Umarým; Pazartesiden sonra Menderes için yeni bir baþlangýç olur, ÜSTAD'Larýn da deðelri bilgilerini almak isterim.
Syg
YASAL UYARI: Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.![]()
Twitter Adres : @okan_dr
Ýyi ki bu forum var..Diger forumlarda aptallaþýyorum..Bu forum olmasa hala ekgyo tutuyor olurdum..59 dan sattým..Yüzde 10 ekledim.Döndüm geldim kaðýt 52-53 çalýþýyor hala..Adam diyor ki "Ben çýkmasýný istemiyorum.Düþsünkü daha fazla alayým.."😀 Kaðýdýn yerinde sayýyor olmasýndan iki ileri 3 geri gitmesinden zevk almaya baþlamýþ.."Bas bas spek efendi nereye kadar diyor.."Tam 8 aydýr ayný terane..Elde var sýfýr..
Bu forumsa beyinde þimþekler caktýrýyor..Helal olsun sacroya..Hem para kazanýyor hem kazandýrýyor..
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yazýlanlar hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmamalý.Yazýlarým kiþisel görüþlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.
Sacro kardeþim haftaya karelin haftasý olur diyorum.sizin öngörünüz nedir....ytf
Sacro candir gerisi heyecandir...😆😆😆💶💷💴
Yer Ýmleri