Sayfa 638/964 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Bu arada zararını kurtaran kaçsın gitsin kardeşim. Adam gözaltı pazarındaki MMCAS da 1,5 yılda yüzde 300 kara geçmiş hala hadi biraz daha yüksel daha ne kadar bekleyeceğiz gibi abuk sabuk beklentiler içerisinde hala hissede. Allahın şanslı kulusun sat git kardeşim. Daha ne bekliyorsun?

Alıntı Originally Posted by banaportakalde Yazıyı Oku
    Bu arada zararını kurtaran kaçsın gitsin kardeşim. Adam gözaltı pazarındaki MMCAS da 1,5 yılda yüzde 300 kara geçmiş hala hadi biraz daha yüksel daha ne kadar bekleyeceğiz gibi abuk sabuk beklentiler içerisinde hala hissede. Allahın şanslı kulusun sat git kardeşim. Daha ne bekliyorsun?
    Belki yuksekten almistir herkes asagidan almiyorya
    Kervan oyle degilmi 18 kurustan alanda var 7 lirdan alanda var hosgorulu olalim
    Satan ve alan kendi karar verecek
    Siz kervani satarken alici bulmak zorunda degilmisiniz
    Biri kazanacak biri kaybedecek

3.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    hep dediğim şey. yeni yönetim dedik. sabır dedik. bekleyelim dedik.
    şu ana kadar yeni yönetim başarılı. hayır başarı yok diyen varsa pazartesi kapı açık.
    satsın gitsin. yok güveniyorum diyen varsa beklesin.
    Daha önce de aynı şeyi söyledim. Yeni yönetim diye birşey yok, yeni anlayış ve yeni zorunluluklar var.

Yurtdışındaki kişiler direk Selim Sayılgan ile muhatap oluyor. Islerin tamamını SS takip ediyor. Düşünün, 1 ay önce SS domuz gribi olmuş ve hasta yatagindayken bile Hindistan'la video konferansa kendisi katılıyormuş.

Yurtdışında konuştuğum kişiler Zeynep vb. tanımıyor. Yani bu şirketi kurtarırsa yine SS aksiyonları kurtaracak. Bunu da bizleri çok sevdiği için yapmıyor. Artık kendi malvarlığını da kurtarmak için bizim de yararımıza olan şeyleri yapmak zorunda. O yüzden Zeynep vb. hayali kahramanlar yaratmak ilerisi için büyük yanılgı yaratabilir. Ama sevindirici şey SS kendisi ve dolayısıyla bizim için çok çalışıp çabalıyor. Yurtdışında onun bu azmini gören arkadaşlarım haklı olarak bu şirket bu varlıkla nasıl bu hale düştü diye sorguluyor. Ben de niyet ve yumurta meselesi diye yanıtlıyorum.
    SS'nin bu aksiyonlarının yakın zamanda sonuç vereceğini düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda hem kendisini hem de bizleri düzlüğe çıkarır.

Ytd...

4.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Daha önce de aynı şeyi söyledim. Yeni yönetim diye birşey yok, yeni anlayış ve yeni zorunluluklar var.

Yurtdışındaki kişiler direk Selim Sayılgan ile muhatap oluyor. Islerin tamamını SS takip ediyor. Düşünün, 1 ay önce SS domuz gribi olmuş ve hasta yatagindayken bile Hindistan'la video konferansa kendisi katılıyormuş.

Yurtdışında konuştuğum kişiler Zeynep vb. tanımıyor. Yani bu şirketi kurtarırsa yine SS aksiyonları kurtaracak. Bunu da bizleri çok sevdiği için yapmıyor. Artık kendi malvarlığını da kurtarmak için bizim de yararımıza olan şeyleri yapmak zorunda. O yüzden Zeynep vb. hayali kahramanlar yaratmak ilerisi için büyük yanılgı yaratabilir. Ama sevindirici şey SS kendisi ve dolayısıyla bizim için çok çalışıp çabalıyor. Yurtdışında onun bu azmini gören arkadaşlarım haklı olarak bu şirket bu varlıkla nasıl bu hale düştü diye sorguluyor. Ben de niyet ve yumurta meselesi diye yanıtlıyorum.
    SS'nin bu aksiyonlarının yakın zamanda sonuç vereceğini düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda hem kendisini hem de bizleri düzlüğe çıkarır.

Ytd...
    Gerçekten çok ilginç Metin bey. Gerçi bu kadar net konuşuyorsunuz ama bizimde GK a katılan arkadaşlardan duyduğumuz. İşittiklerine göre YK ndanki S B isimli şahıstan bizzat Çok şükür en büyük engel SS den kurtulduk. Bu saatten sonra işler yoluna girecek ve umuyoruz ki hisselerinizi Çağrı fiyatının üzerinden bile satabilirsiniz diye kendi söylemiş. O zaman yine oyun içinde oyun var derim ben yani bir nevi tiyatro diyelim ama LÜTFEN yanlış anlamayın kesinlikle size söyledikleriniz yalan anlamında demiyorum. Düşünceleriniz ve yorumlarınız önemli benim için FAKAT Şahsi fikrim Selimin artık alakası yok sadece aile bağı ne kadarsa o kadar. YTD

5.  Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    Gerçekten çok ilginç Metin bey. Gerçi bu kadar net konuşuyorsunuz ama bizimde GK a katılan arkadaşlardan duyduğumuz. İşittiklerine göre YK ndanki S B isimli şahıstan bizzat Çok şükür en büyük engel SS den kurtulduk. Bu saatten sonra işler yoluna girecek ve umuyoruz ki hisselerinizi Çağrı fiyatının üzerinden bile satabilirsiniz diye kendi söylemiş. O zaman yine oyun içinde oyun var derim ben yani bir nevi tiyatro diyelim ama LÜTFEN yanlış anlamayın kesinlikle size söyledikleriniz yalan anlamında demiyorum. Düşünceleriniz ve yorumlarınız önemli benim için FAKAT Şahsi fikrim Selimin artık alakası yok sadece aile bağı ne kadarsa o kadar. YTD
    Bu hissede benden eskisiniz ve daha sıkı takip ettiniz. Muhtemelen senaryo şu şekilde tasarlandı ;

Küçük yatırımcının SS'ye güveni kalmadığı için stratejik olarak perde arkasına geçirdiler. Daha saf ve hatta gözyaşı dökerek insanların öfkesini azaltabilecek ZT ön plana çıkarıldı. Bu sayede yeni yönetim var algısıyla hem davalar ertelendi hem de arka plandaki SS daha rahat çalıştı. Ve SS bu aksiyonları tamamlayıp şirketi düzlüğe çıkardığında esas oğlan olarak bence tekrar karşımıza çıkacak. Bence eğer bu şekilde bir senaryo düşündüler ise çok yerinde ve isabetli olmuş. Yoksa yatırımcı nezdinde kredisi kalmamış SS ile bu işler zor çözülürdü.

Ytd...

Alıntı Originally Posted by AB06SS Yazıyı Oku
    selimin şirketle bağını yok zannedenler yanılıyor.durum zeynepin malına sahip çıkma hadisesidir.yani zeynepe madik atılmaya çalışılmayacaktır.olay bundan ibarettir.zeynepin bu işleri tek başına götürmeside zordur zaten.
    kasıtlı olarak öyle imaj verilmiştir.

7. Arkadaşlar dediginiz gibi başta Sn frecelinde şirket icin ifade ettiği çamura bulanmış altın söylemindeki altının çamurunu yıkayıp mağdur ettikleri yatırımcısını sevindirsinlerde kim ne yapıyor kim neyi yönetiyorsa yönetsin. Zaten tahminime göre birçok yatırımcı 2018 yılında hisseden umduğu şekilde ayrılırsa sonra başında SS mi varmış ET mi varmış ZT mi varmış kimseninde pek umrunda olmaz ama ah almak yerine dua alırlar. Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by banaportakalde Yazıyı Oku
    Bu arada zararını kurtaran kaçsın gitsin kardeşim. Adam gözaltı pazarındaki MMCAS da 1,5 yılda yüzde 300 kara geçmiş hala hadi biraz daha yüksel daha ne kadar bekleyeceğiz gibi abuk sabuk beklentiler içerisinde hala hissede. Allahın şanslı kulusun sat git kardeşim. Daha ne bekliyorsun?
    Risk eşittir büyük getiri yada büyük götürü. Riski seven alır satar. Gözaltı pazarında kottan çıkmak ne kadar yakınsa gözaltından çıkmakta o kadar yakındır. Canını yakmayacak rakamla oynamak kişinin tasarrufundadır öyle değil mi.

MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 638/964 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •