Sayfa 264/985 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 2,105 - 2,112 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by sfab Yazıyı Oku
    59 a sıkıntı yok 54 e mi var diyorsun,galip ozgyoyada1,6 dan girdi, 7 ye sürdü, bence açikcilar ,korktuğu için kağıdı, galibi kotuluyorlar.Ytd.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    1.60 değil hocam 1.50 bende ordaydim 7.86 ya kadar ama ben 5 ten çıktım yukarıda bir arkadaş yazmis gaipten önce inmen lazım trenden 59 u yeni girmiş manasında yazdım daha önce girdiyse onu bilmem

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Galıbın mal fılan aldıgı yo bugun son 20 dakada o sayede malı kakaladılar satıs kısımda kendı glb ıcbt sattıkları manyak degıl bu tahtaya gırmez ky avlıorlar

3. Galip keriz değil 1,56 dan alacak , o haberi aldığında farklı aracı kurumlardan almıştır ,şimdi malı kucağa vermek için Metroyu almış gibi gösterip diğer kurumlardan iki katını çıkıyor..sakın Galip girdi kağıda uçacak kaçacak beklentisine girmeyin..bizzat bir kaç kağıdında soyup soğana çevirdi beni ve diğer ky yi...

4.  Alıntı Originally Posted by sfab Yazıyı Oku
    59 a sıkıntı yok 54 e mi var diyorsun,galip ozgyoyada1,6 dan girdi, 7 ye sürdü, bence açikcilar ,korktuğu için kağıdı, galibi kotuluyorlar.Ytd.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bir galiptir gidiyor piyasa, ozgyo ile hürriyet bir mi. hürriyetin 220 milyon lotu var nasıl oluyor da ozgyo ile aynı kefeye koyarsınız. galip in gücü yetmez bunu sürmeye adamı harcarlar.

5.  Alıntı Originally Posted by hope25 Yazıyı Oku
    Galip keriz değil 1,56 dan alacak , o haberi aldığında farklı aracı kurumlardan almıştır ,şimdi malı kucağa vermek için Metroyu almış gibi gösterip diğer kurumlardan iki katını çıkıyor..sakın Galip girdi kağıda uçacak kaçacak beklentisine girmeyin..bizzat bir kaç kağıdında soyup soğana çevirdi beni ve diğer ky yi...
    tekrar söylüyorum galip in borusu hürriyette ötmez.

6. Peki ozaman kar satışları diyelim de dohol %12 yapmış hürriyet %-10 yapmış ikisinide devrediyor adam bu aradaki fark ne acaba bu kadar

SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ayrıca yarın bif düzelme olabilirmi?

SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. ya kardeşler sanki kagtt okadar pahalıki yorum yorum istedikleri terde dans etsinler kagatı çagrı için alan hüsrana ugruya bilir yanlız 1 yıl sonrası ne olur bilemem 4-5 benden söylemesi yılların yorgunlugu var burda kendi görüşümdür slm

Sayfa 264/985 İlkİlk ... 164214254262263264265266274314364764 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •