Bu kadar sevinmek bize yeter.)
Kapanış için tahminler, ben 74 diyorum.))
Lenovo Z2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BENCE DE AL-SAT İÇİN İDEAL...Önceleri elimde yüklüce vardı,1 TL yi geçmesini bekler dururdum , o arada baktım bir dolu fırsat kaçıyor,az karla sattım ve MGROS,SAHOL,AKBNK gibi hisselerden ucuz bulduklarımı aldım.Onlar kar yaptığında SNGYO'yu yine düşükten yakalayıp al-sat yaptım.En son 68-69 loru görünce 2017 Kasımındaki hareketi yine yapar mı ki deyip yüklüce aldım ve bugün günün sürprizi oldu bana , 76 ve 75 den verdim , 1 hafta sürmeden %10 kazanmış oldum ve çok da sevindimSatıştan elime geçenle kısmen SAHOL aldım,bir tane daha seçeceğim,bakınıyorum...Belki SNGYO kopup gidecek,1 leri geçecek ama herhangi bir kağıtta çok kısa vadede defalarca %8-12 arası kazanmak daha cazip geliyor bana
Diğer türlü,satmayıp da kağıt düşerse sinir oluyor insan
Herkese bol şans !
Hepsi bu muydu ? Tavan bile olmadı. Buradan düşüş mü başlar yoksa her gün yavaş yavaş çıkar mı ? Bu 17 Mayıs programına ulaşmak mümkün müdür ?
100 milyon tl. lik alacakmış bu da %10 a denk geliyor. şirketin 600 milyon lotu var. bilmem ki bir hareket getirir mi?![]()
Bunun gibi ise yaramaz kâğıtta zaman harcamaya gerek yok.Bunlar daha kendi kağıdını toplamaktan aciz.Bunlar vermeyi bilmez.Hep bana hep bana.iyiki almamışım.
Pardon değer biçiyorum 50 kuruş.😄😄
Yer İmleri