Sayfa 455/918 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 3,633 - 3,640 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    Bakın bu yasak sayesinde rıza yukarıdan sattıklarını 6 ay içinde yerine koyacaktır,gıdım gıdım bir gün tavan yapacak 1 gün dip yapacak gün sonu ne kadar toplamış ona bakacak,anlıyacağınız rızanın ekmeğine bal sürüldü.her zaman kasa kazanır
    KY ye çok büyük zarar verildi Rıza nin bir kaybı yok, SPK nin ne yapmış olduğu ortadadır.. Cumhurbaşkanı na şikayet ettim bu bürokratları sizde hakkınızı arayın, gereken yapılsin ky yi koruyoruz ayağına katliam yaptı SPK

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. şimdi rızanın yerinde olsam ,şu an tavan yparım ve kapanışa doğru tabana basarım..rızadan herşey beklenir k.y sular durulana kadar sadece bakmalı bence
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

3.  Alıntı Originally Posted by Emre06 Yazıyı Oku
    Var mı daha önce yasağı kaldirilan acaba
    Ben sana daha uç bir örnek vereyim. Belki de imkb nin en buyuk spekulatoru dite anılan Mecnur Colagin bile yasagi kaldirilmisti vakti zamaninda. SPK kabul etmese bile mahkemeye basvurulursa, sayet mahkeme de bunu uygun gorur ve lehte bir karar verirse SPK da uygulamak zorunda. Hatta brut takasi bile kaldittirabilir

4. SPK nin CEMAS in 7,5 milyon lota yasağı doğru ama internetten işlem yasağı ky ye zarar veriyor

5. 4.363.000 TL hacim

6.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    SPK nin CEMAS in 7,5 milyon lota yasağı doğru ama internetten işlem yasağı ky ye zarar veriyor

Bununla ilgili bazı tartışma sitelerinde payın 7,5 milyon değilde 7500 olduğunu söylüyorlar. Sebep . , işaretlemi imiş.

Kendi şahsi düşüncelerim olup, yanılma payım %100 bile olabilir. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir .

7. Bugün 5.kez devre kesti...bunlar (spk) yeni bi ceza uydurmaz değilmi ☺☺☺

8.  Alıntı Originally Posted by seviciadam Yazıyı Oku
    şimdi rızanın yerinde olsam ,şu an tavan yparım ve kapanışa doğru tabana basarım..rızadan herşey beklenir k.y sular durulana kadar sadece bakmalı bence
    rıza beni duydumu nedir
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

Sayfa 455/918 İlkİlk ... 355405445453454455456457465505555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •