Originally Posted by
kitapci0
Abi bu bedelli sermaye artırımları nedir , yaparsa böyle bir şey piyasa nasıl karşılar
Özünde bedelli sermaye artırımları iyidir , şirketler kaynak ihtiyacı duyduğu zaman yaparlar
Yaparlarda bizden para isterler , ben para kazanmak için burdayım
Dedimya özünde iyidir , eğer yönetim şirketi piyasadaki insanları söğüşlemek için fırsatçılık yapmayıp topladığı kaynağı yerinde kullanıyorsa
E ekseriyetle insanlar bedelliden kaçarlar ben öyle biliyorum
Bakma onlara , onlar kısa vadecidirler , sadece hissenin teknik olarak fiyat hareketlerinden faydalanmak isterler , benim gözümde yatırımcı sınıfına girmezler
E birde şu bedelsiz veren şirketler var , yüksek oranda bedelsiz yapan şirketler çok yükselirler hep
Evet öyle olur çok hizlı yükselirler ve sonrada çıktıkları gibi düşerler , çünkü aslında hiç bir şey değildir , bedelsiz sermaye artırımı
Ne diyorsun abi saçmaladın şimdi , ben hep görüyorum bedelsiz verecek şirketleri takip ediyor insanlar
Bak sevgili kardeşim , bedelsiz hisse veren şirket , bünyesinde biriken öz kaynağını zaten kulllanıyordur ve piyasada da zaten O öz sermayeye göre hisseyi fiyatlamıştır , sermaye artırımındaki yükselişler suni dir , şirkete bir şey katmaz .
Hiç mi bir şey katmaz yüksek bedelsiz sermaye artırımları
Şöyle bir katkısı var , cebinde 100 doların var bütün , gittin onu döviz bürosunda bozdurup , 5'er dolar yaptırdın, karlımısın ?
Yook gene 100 dolarım var
Ama cebine elini attığın zaman çok paran varmış gibi hissedersin ,avucun dolar , birde kolay harcarsın ... YTD
Son düzenleme : kitapci0; 31-01-2018 saat: 23:14.
Benim görüşüm budur bedelsiz sermaye artırımı hisseyi sulandırmaktan başka bir şey değildir , atarsın yedeklere özsermayen büyür o kaynağı gene kullanırsın
sn çok400 durdo tekniğini bildiniz,birde şu silvr' yorumlayın lütfen fena kararsız kaldım temeli çok güzel adeta bedava ytd
Yer İmleri