Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7446 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. akşam blomberg hd de Ali Çağatay’la Ana Haber programında konuk olan yatırım analistine bir soru geldi vatandaştan soru şöyle ( temettü kâğıtlarından alınan temettüyü yine aynı kâğıda yatırım yapsak avantajı nedir ? ) sorunun yanıtı ( yaşınıza bağlı olarak yatırım yapılabilinir.yaş ileri düzeyde ise uzun vade düşünüyor olabilirsiniz evet bu tarzda avantajlı olur / ama genç yaşta iseniz başka kâğıtlarda fırsatları kovalamak ta avantajlı olabilir ) yani tekrar aynı kâğıda yatırım yapmak yaşlanmaya yüz tutmuş artık emekliliğini düşünenler için uygun demek istedi ben öyle anladım.

2.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    akşam blomberg hd de Ali Çağatay’la Ana Haber programında konuk olan yatırım analistine bir soru geldi vatandaştan soru şöyle ( temettü kâğıtlarından alınan temettüyü yine aynı kâğıda yatırım yapsak avantajı nedir ? ) sorunun yanıtı ( yaşınıza bağlı olarak yatırım yapılabilinir.yaş ileri düzeyde ise uzun vade düşünüyor olabilirsiniz evet bu tarzda avantajlı olur / ama genç yaşta iseniz başka kâğıtlarda fırsatları kovalamak ta avantajlı olabilir ) yani tekrar aynı kâğıda yatırım yapmak yaşlanmış artık emekliliğini düşünenler için uygun demek istedi ben öyle anladım.
    bu konu yumurta tavuk paradoksu gibi. Aslında konunun yaşla ilgisi yok risk alma iştahı ile ilgisi var. Bir araştırma sonucu yaşı ileri olanların daha az risk alarak birikimlerini koruma isteğinde olduğu, yaşı genç olanların ise daha fazla risk alarak birikimlerini artırma isteğinde olduğunu ortaya koymuş. bu bağlamda ileri yaşta olanlar riske girmeden mevcut durumu korumalıdır diye sonuç çıkartmaktadırlar.
    Peki orta yaşlılar ne yapsın? ben gençliğimde de risk almazdım şimdi de risk almayı sevmiyorum. bakalım yaşlanınca ne yapacağız?

3. .82 satışta şu an. ne diyorsunuz? alım için uygun yere geldi mi? fikrinizi merak ediyorum?

4.  Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    .82 satışta şu an. ne diyorsunuz? alım için uygun yere geldi mi? fikrinizi merak ediyorum?
    benim bi fikrim yok açıkçası,grafik oluşana kadar söylesem bile benim fikrimi kaile almayın...

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    .82 satışta şu an. ne diyorsunuz? alım için uygun yere geldi mi? fikrinizi merak ediyorum?
    Daha çok erken.Ama sayın serkan sen kalvin falan bence fazla bekleyemeyeceksiniz kağıda dalarsınız 3 vakte kadar, benim kanaatim o yönde hasıl oldu ))))))))

6.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Daha çok erken.Ama sayın serkan sen kalvin falan bence fazla bekleyemeyeceksiniz kağıda dalarsınız 3 vakte kadar, benim kanaatim o yönde hasıl oldu ))))))))
    Alım için sabırsızlandığım doğru. Sabır bir erdem, kolay kazanılmıyor, sabırlı olmayı kendime telkin ediyorum. Bilançodan önce girme niyetim yok nisan sonu, mayıs gibi .78 görürsek girmeyi düşünüyorum.

7. günlük yada haftalık repoda değerlendirsek temettüyü bu nasıl olur gerçi çok düşük repo faizleri şuan ama boşta tutmaktansa yada başka kâğıtlarda riske atmaktansa ?

8. B tipi yatırım fonu var

İstediğin zaman satarsın.

Yaklaşık mevduat kadar getirisi olur.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •