Sayfa 78/954 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 617 - 624 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

Alıntı Originally Posted by UK99NK Yazıyı Oku
    Benim hesaptada temettü ödemesi yok henüz bir sorun mu var ?
    Garanti Yatırımı aradım 5 iş günü süresi olduğunu bugun öğleden sonrada geçebileceğini bilgisini verdiler.
    Her Koyun kendi bacağından asılır, bu durumda diğer Koyunların asılana bir faydası olmaz olamaz. Borsa dada bu kanun işler bundandır ki kimsenin tavsiyesine göre hareket etmeyiniz !!
    !! YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !! Güzel bir Atasözü der ki : Kelin İlacı olsa Başına sürerdi

2.  Alıntı Originally Posted by UK99NK Yazıyı Oku
    Garanti Yatırımı aradım 5 iş günü süresi olduğunu bugun öğleden sonrada geçebileceğini bilgisini verdiler.
    Ben de Garanti Yatırım ı kullanıyorum. Benim hesabıma 10 dakika kadar önce geçti. Öğleden sonra yı bulabiliyor bazen.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Alıntı Originally Posted by snacers Yazıyı Oku
    Ben de Garanti Yatırım ı kullanıyorum. Benim hesabıma 10 dakika kadar önce geçti. Öğleden sonra yı bulabiliyor bazen.
    Aynen benim hesabada aynı zamanda geçmiş
    Her Koyun kendi bacağından asılır, bu durumda diğer Koyunların asılana bir faydası olmaz olamaz. Borsa dada bu kanun işler bundandır ki kimsenin tavsiyesine göre hareket etmeyiniz !!
    !! YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR !! Güzel bir Atasözü der ki : Kelin İlacı olsa Başına sürerdi

4. Öğlen hesaba geçti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Ytd

6. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sarsılmaz kale misali bir türlü 1,50'yi aşağı kıramadı. Patron henüz aşağı salınmasını istemiyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Sarsılmaz kale misali bir türlü 1,50'yi aşağı kıramadı. Patron henüz aşağı salınmasını istemiyor.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Neden aşşağı kırmasını istiyorsunuz

Sayfa 78/954 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •