Sayfa 73/437 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon
Arama sonucu : 3491 madde; 577 - 584 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

1. Kademe kademe geriliyor, umarım eksiye geçmez kerata

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Vecihi Yazıyı Oku
    Bu sabah halk yatırımın ekonomi bülteni Anadolu ajansında ertelendi diye bi haber geçmiyor. Nasıl edindiniz bu bilgiyi bilmiyorum
    Dostum bende 2 akşam önce Bloomberg yayınında duyurulmuş diye haber almıştım. Dün akşam Bloomberg'te tekrar edildi. İleri bir tarihe atılımış. Oradaki yatırım uzmanları da teyit ettiler durumu Bakan açıklamış..

3.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Dostum bende 2 akşam önce Bloomberg yayınında duyurulmuş diye haber almıştım. Dün akşam Bloomberg'te tekrar edildi. İleri bir tarihe atılımış. Oradaki yatırım uzmanları da teyit ettiler durumu Bakan açıklamış..
    Maalesef çok ses getirmesi abartılması gereken durumlar davul zurna ile duyurulu bu ülkede. Ancak bu tip beceriksizlikler de çok sessiz ifade edilir. Yanlış anlamayın sinirden gülüyorum..

4. Akp grup toplantısı saat kaçta arkadaşlar ? Teşvikle ilgili bir haberle tekrar yukarı doğru gider diye düşünüyorum

5. 6C3C839E-E611-4031-8061-17333988E2F8.jpg Halk yatırımın sabah bülteni herkes birşeyler söylüyor bugün buralarda kapatsın buna da şükür yarın ola hayrola...

6.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Teşvik olayını gerçekten manipüle ediyorlar dediğin gibi Bloomberg de teşvikler ileri tarihe ertelendi AA diye geçiyor Anadolu ajansının kendi sitesinde tek bi haber Yok bununla alakalı insan hayret ediyor

7. Ölüyü diriyi s............ler gözü KY'ye diktiler demektir bu...

8.  Alıntı Originally Posted by ayhanol1 Yazıyı Oku
    Ölüyü diriyi s............ler gözü KY'ye diktiler demektir bu...
    Niyeti bozuk, tepkisiz kademe kademe geriliyor

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 73/437 İlkİlk ... 2363717273747583123173 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •