Sayfa 284/548 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1. Yok umut bey ulaş dayım baktım sabah gidiyor hemen girdim.onu satıp gelcem genel kurul bitmeden

2.  Alıntı Originally Posted by kral3519 Yazıyı Oku
    Yok umut bey ulaş dayım baktım sabah gidiyor hemen girdim.onu satıp gelcem genel kurul bitmeden
    Vangd iyidi aslında

3. Alcaksaniz alin vercekseniz verin be manyak herifler
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

4. Sayin minik yatirimci bizi genel kuruldan hafif hafif bilgilendirse iyi olur
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

genel kurul 2 dakika önce sona erdi temettüyü tarihini değiştirdiler yönetime bıraktılar.

ben katıldım elektronik ortamda benden başkada katılan olmadı buraya yazmak kolay niye katılmıyorsunuz

7.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    ben katıldım elektronik ortamda benden başkada katılan olmadı buraya yazmak kolay niye katılmıyorsunuz
    Ofisim ana baba gunu katilamadim.temettu ertelendiyse bu pek iyi olmadi.
    Baska herhangi bir bilgi var mi
    @borsavizyon

8.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Cinali bey olumsuz bir durum mu var ? Genel kurul beklendiği gibi geçmedi sanırım. Biraz sinirlisiniz.

Sayfa 284/548 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •