ben katýldým elektronik ortamda benden baþkada katýlan olmadý buraya yazmak kolay niye katýlmýyorsunuz
ben katýldým elektronik ortamda benden baþkada katýlan olmadý buraya yazmak kolay niye katýlmýyorsunuz
yok kardeþim sinirli deðilimde yatýrýmcý olmanýn gereðini yapmýyorsunuz.
burda küfür hakaret bini bir para yönetimlerin hesap vereceði yer olan genel kurula ilgi göstermiyorsunuz 100000 lot var diyen neden ilgisiz benim 1010 lotum var.
varlýk satýþýmý yoksa þirketin hisselerinin satýþýmý tartýþýldý bunda cevap vermediler hakim ortaka yani dohal holdinge topu attýlar
Valla cinali bey aslýnda haklýsýnýz katýlmamýz lazým. Ama ben elektronik ortamda katýlabileceðimizi inanýn ilk kez sizden öðrendim yoksa ben de katýlmak isterdim.
Bunun dýþýnda bu sorulara cevap vermemeler falan aslýnda tam bir þikayet konusu sen halka açýk þirketsen bilgi vereceksin arkadaþ ne demek holdinge atmak orada ki büyük baþlar adým gibi eminim biliyor ama söylemiyorlar. Neyse hesaplarý baþka tabii.
Yer Ýmleri