Sayfa 121/1023 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. 4'e alışınca bu 3lü rakamlar pek yavan geliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    4'e alışınca bu 3lü rakamlar pek yavan geliyor.
    Bende heyecan yaptı ve sattım. Daha döviz deme bana. Bu yılbaşından yılsonuna kadar normal mevduat faizi kadar dolardan aldım. Artık yeter. Geriye kalan 8 ayda Nurol bono ile devam edeyim. Sen yine aktif diyecek gibisin ama boşver onları, Nurol biliyorsun kökten bankacı. Herkese bol kazanç.

3.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bende heyecan yaptı ve sattım. Daha döviz deme bana. Bu yılbaşından yılsonuna kadar normal mevduat faizi kadar dolardan aldım. Artık yeter. Geriye kalan 8 ayda Nurol bono ile devam edeyim. Sen yine aktif diyecek gibisin ama boşver onları, Nurol biliyorsun kökten bankacı. Herkese bol kazanç.
    Nurol günlük vade yok.AKTİF'in en büyük avantajı bu.nurolda günlük bulursan banada haber ver.

4. rabiadan sonra HAMSE

Beş, beşleme demektir.

https://www.turkcebilgi.com/hamse
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

5. Ekşi sözlükten....

yularuni kim çözdi,
    dördü geçtun dolarum,
    sensizluk beni üzdi,
    günden güne solarum.

yokluğun çekilmeyi,
    yükselişun can yakar,
    mağrur olma dolarum,
    senden beyük euro var.

deyiler beş olacasun,
    sen de iman mi var,
    hiç da umrum değildur,
    efektuf çozimlerum var.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

6. vatandaş dolar alım kampanyaları başlatmalı,ekonominin düzelmesi zenginliğin artması için hadi dolar almaya. dolar 7 TL olduğunda işler kendiliğinden düzelecek,ilk 10 ekonomiye gireriz. Dünya beşten büyüktür!

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    vatandaş dolar alım kampanyaları başlatmalı,ekonominin düzelmesi zenginliğin artması için hadi dolar almaya. dolar 7 TL olduğunda işler kendiliğinden düzelecek,ilk 10 ekonomiye gireriz. Dünya beşten büyüktür!
    Yok öyle kendiliğinden hemencecik düzelecek..önce bir düzüleceğiz ondan sonra..

Bedelsiz hiç bir şey yok hayatta..

8. 13 günde 300 $ bozdurdum. Amaç ateşe odun atmak.

Sayfa 121/1023 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •