Sayfa 127/413 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon
Arama sonucu : 3298 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: BRYAT - Borusan Yatırım ve Pazarlama

1. Çalı dibinde beklemedeyiz de ....
    hem yattigimiz yer çakıl, hem çalının dikeni bol.....
    illa budayalım mı....
    yeter garı bryat, gülü seven dikenine katlanır da senin gullerin açmiyo be güzelim

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. sabır sabır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.

3. Nereye kadar düşecek bu lanet kağıt?

4.  Alıntı Originally Posted by kubi Yazıyı Oku
    Nereye kadar düşecek bu lanet kağıt?
    Sinirli haklı çıkıo galiba

İnsanoğlu açgözlü ve haristir. Ve insanın en kolay aldatabildigi aptal kendisidir. YTD.
    İNSANOĞLU AÇ GÖZLÜ VE HARİSTİR. VE İNSANIN EN KOLAY ALDATABİLDİĞİ APTAL KENDİSİDİR. YTD.

5.  Alıntı Originally Posted by kubi Yazıyı Oku
    Nereye kadar düşecek bu lanet kağıt?
    aylar önce yazmıştım..patron en son 38 den aldı..ben ondan zengin değilim diye..ordan alırım..patron da süpürür tozları..
    YTD

6.  Alıntı Originally Posted by BOZKIRLI Yazıyı Oku
    Sinirli haklı çıkıo galiba

İnsanoğlu açgözlü ve haristir. Ve insanın en kolay aldatabildigi aptal kendisidir. YTD.
    Yok be dostum ben haklı olurmuyum! Ben kağıttan soğuturum, karamsarlık pompalarım..
    Haklı olanlar kemerleri bağlayın uçacağız kaçacağız diyenler, toz pembe tablolar çizenler, 40 ın altına insin alacağım diye sallayanlar, spek şunu yaptı bunu yaptı diyenler, tepe tepe zirveler çizenler...
    Ne haddime benim haklı olmak..

Boş konuşmak oldu, bu bir yana

Fikrim şu ki Patron olsam bir lot almam.. Belki defter değerinin altına düştüğünde?
    Tekrar soralım, cevap veren olmamıştı Patron alır demekle olmaz, nedenini söylemek lazım!

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by sinirli bezgin Yazıyı Oku
    Yok be dostum ben haklı olurmuyum! Ben kağıttan soğuturum, karamsarlık pompalarım..
    Haklı olanlar kemerleri bağlayın uçacağız kaçacağız diyenler, toz pembe tablolar çizenler, 40 ın altına insin alacağım diye sallayanlar, spek şunu yaptı bunu yaptı diyenler, tepe tepe zirveler çizenler...
    Ne haddime benim haklı olmak..

Boş konuşmak oldu, bu bir yana

Fikrim şu ki Patron olsam bir lot almam.. Belki defter değerinin altına düştüğünde?
    Tekrar soralım, cevap veren olmamıştı Patron alır demekle olmaz, nedenini söylemek lazım!

Üstad ünlü menkulden elemanı ne sebeb ile izmire antalyaya elinde toplu hisse olan ortaklarımıza yollayıp malı almak istediyse işte o sebeb den ötürü alır... ve yanlış anlama amma sen o sebebi de biliyorsun nerden çıkarıyorsun dersen cevabım ; uzun yıllara dayanan gözlem...;)

8.  Alıntı Originally Posted by BOZKIRLI Yazıyı Oku
    Üstad ünlü menkulden elemanı ne sebeb ile izmire antalyaya elinde toplu hisse olan ortaklarımıza yollayıp malı almak istediyse işte o sebeb den ötürü alır... ve yanlış anlama amma sen o sebebi de biliyorsun nerden çıkarıyorsun dersen cevabım ; uzun yıllara dayanan gözlem...;)

Dostum eski çamlar bardak oldu, geçmiş olsun... O günle bugün arasında 180 derece fark var. o sebepler kalmadı bence...
    Umarım bu hayalin sürüyordur.. Ama böyle olsaydı patronun son alım fiyatını dolar olarak ele alırsak 50 ye kadar süoürülmüştü kağıt patron tarafından...

Sayfa 127/413 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •