Sayfa 688/1081 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1. üstat gerel e bir miktar günlük trade daldık bakalım ne çıkacak

Alıntı Originally Posted by ist2011 Yazıyı Oku
    sacro hocam bu DESPC bir ara epey takibinizdeydi. sizce 2018 in karel vari hareketlerini yapar mı DESPC ne dersiniz üstat.
    Despc yi 3.40 stopla hala tutuyorum zarardayim
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bist bence bitti arkadaşlar.

Garan'ın haftalık macdına bakın. sonra biste bakın. sonra garanın aylık macdına bakın. sonra biste bakın.

haftalıkları daha sıfıra kadar gelecek. aylıklarıda 1-2 ay içinde sat verecek.

Yani kısa vade zıplar düşeriz testere devam eder belki ama ben size bir adım ötesi değilde 6-7 adım ötesinden bahsediyorum.

Teknik bilen arkadaşlar haftalık ve aylıklara baksınlar ne demek istediğimi anlarlar.

Bundan sonra ancak özel, beklentili tahtalarda para kazanabiliriz ancak.

Buda teşvik ile çözülecek bir mevzu değil. ancak temel ve teknik ile çözülür.

Bundan sonra para kazanmanın zor olacağı haftalar ve aylar bizleri bekliyor.
    Yine enerjin düşmüş sen 2-3 günlüğüne ukrayna veya rusya yap güzelce kendini resetle gel
    Şaka bir yana sacro bankaların son zamanlardaki düşüşünün nedeni 128 milyarlık teşvikle alakalı , biliyorsun 2017 başında açıklanan teşvik olayı daha yeni açıklanacak ,nedeni kaynak yaratamadığından dolayı teşviği açılımın da bankalar ile ilgili faiz ve bir takım şeyler olduğu söyleniyor buda belirsizlik yarattığı için yabancı satıyor.
    Garanti den bahsetmişin global ve bizim özelimiz de biraz olaylar yatışırsa yine thy ,eregl,tuprs ,halk öncülüğünde yine yukarı hareket başlayacak.Ha şuna katılırım oyun daha zor ve daha dar alanda olacak.

Yunsa aldıysan gider birazdan herhalde [emoji1]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    7.58 ortalama ile yunsa aldim.

7.50 nin altinda cok kucuk lotla calismis cunku.

Hala hayat var.
    hava soğuk Yün çorap sıcak tutar
    Yazdıklarım sadece benim fikrim ve temennimdir.Asla yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir

6. TUPRS de olmasa endeks ne olurdu acep.

7. Filimi geri sarın 101-000 -110.000 bant aralığını.
    110 .000 - 121.000 - 124.000 oyun sağası bu çıkan hikayeye göre bantlar oynar.
    İşte önemli olan doğru tahtalar da yer almak.

8. nugyo da ne savaş ve çekişme var arkadaş ...

Sayfa 688/1081 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •