Sayfa 468/919 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon
Arama sonucu : 7347 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by kenan67 Yazıyı Oku
    eğer brüt takas 6 ay yapmasa 2 ay olsa bu seviyelere inmezdi maden manüplasyon yapanları yakaladın onlara ver ceza 2 yıl.5 yıl borsadan uzaklaştırneden brüt takas veya 6 ay eger brüt takas olmasa sadece onlara ceza verse belki ky %10,20,30 zara ile cıkardı ama şimdi %60 sonra manüplasyonu engelledi önümüzdeki haftadan itibaren düştüğü yere cıkarsa ne olacak mal adamların elinde bakın ozgyo ya flapa beyaza aynı olaylar oradada oldu zarara giren kim? spk orada ky korudu öyle mi?
    sen olaya kendi pozisyonundan bakıyorsun. SPK ise başka bir açıdan. SPK kararıyla şimdi ky bu hisseye girmesi daha da zorlaştı. trade amaçlı ky girişi neredeyse sıfırlandı. yani yeni cemaszede oluşmasını zorlaştırdı. SPK çok doğru bir karar verdi. sen bu kağıdı alırken en azından grafiğine bakmadın mı? 50 kuruşluk kağıt 7 lira olmuş, operasyon olduğu belli. Kumar oynadığını sende biliyorsun.
    YTD

2.  Alıntı Originally Posted by DRJIVAGO Yazıyı Oku
    sen olaya kendi pozisyonundan bakıyorsun. SPK ise başka bir açıdan. SPK kararıyla şimdi ky bu hisseye girmesi daha da zorlaştı. trade amaçlı ky girişi neredeyse sıfırlandı. yani yeni cemaszede oluşmasını zorlaştırdı. SPK çok doğru bir karar verdi. sen bu kağıdı alırken en azından grafiğine bakmadın mı? 50 kuruşluk kağıt 7 lira olmuş, operasyon olduğu belli. Kumar oynadığını sende biliyorsun.
    YTD
    Peki 7 lira olurken o spk ne halt ediyordu? bu boku neden çıkarken yemedi? senin mantığınla tüm hisseler brüt ve telefondan olsun o zaman. komik

YTD

3. Iste gecen gun yazdgm gibi mali verdiler ya nasl düsryolar 1.50 altnda ederi bunu bilin ve gunler sonra o fiyatlara inecek simdi 2.20 lere indrrler ondan sonra 2.60 yaparlar yine millete mal satar bu sefer 1.80 lere geri cekerler 1 ileri 3 geri mali verdiler operasyonlari bitti 13 senelik aktif borsaci olarak operasyonu bitmis hisselerde hep ayni oyunlari goryorum gozunuz acik olsun maliyet dusrmeyn sakn maliyet dusrlcek seviye 1.50 1.20 cunku ederi oralarda

4. Aynen kardeş

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Nurundan85 Yazıyı Oku
    Iste gecen gun yazdgm gibi mali verdiler ya nasl düsryolar 1.50 altnda ederi bunu bilin ve gunler sonra o fiyatlara inecek simdi 2.20 lere indrrler ondan sonra 2.60 yaparlar yine millete mal satar bu sefer 1.80 lere geri cekerler 1 ileri 3 geri mali verdiler operasyonlari bitti 13 senelik aktif borsaci olarak operasyonu bitmis hisselerde hep ayni oyunlari goryorum gozunuz acik olsun maliyet dusrmeyn sakn maliyet dusrlcek seviye 1.50 1.20 cunku ederi oralarda
    Işıklar grubunun tüm hisseleri mutlaka 20-30 kuruşları tadacaktır tabii şirket kapanmazsa, ama ne zaman? operasyon bittiğinde. tamamen borsada manipülatif hareketlerle kumar kagıdıdır.
    YTD

6. imk den mecnuru-rızayı galip i ve 3 kişi daha var onları çıkarmadıktan sonra bunların şirketlerine kiliti vurmadıktan sonra borsadan kimseye hayır gelmez...küçük yatırımcıyı mikilecek çıtır görenler olduğu sürece imkb ye kimseler gelmez. gelende ağlayarak gider..
    FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D

7.  Alıntı Originally Posted by DRJIVAGO Yazıyı Oku
    Işıklar grubunun tüm hisseleri mutlaka 20-30 kuruşları tadacaktır tabii şirket kapanmazsa, ama ne zaman? operasyon bittiğinde. tamamen borsada manipülatif hareketlerle kumar kagıdıdır.
    YTD
    Belki 20 30 kurus olmaz ama 1.20 belki 0.90 kurus yada mesela 1.40 yani bu fiyatlari kesin gosterecekler cunkü yukardan yanni 5 lira ustunden sattklari mallari sence 2.50 denmi toplasalar kar yaparlar yoksa 1.50 den yada 1.20 denmi bence 1.50 altindan cünkü zaten adamlarn aluma basladigi yer 1.20 cemasi iyi tanirm

8. Elimde 10 tl maliyetli 1550 lot kaldı))
    Kapatıp gidiyorum dükkanı.
    Allah hepimize sabır versin.
    Sebep olanlara beddua etmiyorum çünkü asıl suçluyu kendim olarak görüyorum.
    Kalın sağlıcakla.

Sayfa 468/919 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •