Evet arkadaşlar bugün dönem sonu...Oranları alalım?
fibadan oran alan var mı dostlar TL için? en son 14.40 diyordu...
bu arada konusu değil burası biliyorum ama diğer tarafta kimse cevap vermiyor...sizce bu ortamda halka arzlar başarılı olur mu dostlar? ne dersiniz?
TL ciye geçmiş olsun,faiz arttırmayacağız,büyüme büyüme diyor. yani kur önemli değilmiş.
RTE:
küresel ağababaların adamı şimşek'e:"DÖVİZ KURUNU ÖCÜ GİBİ KULLANANLARA KÖTÜ HABER VEREYİM"
Dünyanın Amerika ve Çin arasında baş gösteren ticaret savaşının sancıları ile kıvrandığı dönemde Türk ekonomisini zayıf göstermeye çalışarak huzursuzluk çıkarmaya çalışanlar art niyetlidir. Biz kendimize bakacağız, başarıya kilitleneceğiz. Döviz kurunu öcü gibi kullananarak milletimizin kafasını karıştırmaya çalışanlara kötü haber vereyim. Türkiye 2018'de yüksek büyüme oranları ile üzerinde oynanmaya çalışan oyunları bir kez daha bozacak, haberiniz olsun. Uluslararası yatırımcılara sesleniyorum, kapımız size sonuna kadar açıktır, endişe etmeyin.
Bazı arkadaşların ülkemizdeki ekonomik durumun sıkıntılı olduğuna dair açıklamalar yapacak kadar yanlışın içinde düştüklerini görmek bizi üzmüştür. Bir insan kendi ayağına kurşun sıkar mı?
Aktifbankta bono alim satimi yaparken eft yaparken herhangi bir sikinti yasadiniz mi? Vade bitiminde aktife gecmeyi dusunuyorum da. Mevduat faizleri cop olmus durumda.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Yer İmleri