Arama sonucu : 5519 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

1. kolay gelsin
    yatırım tavsiyesi değildir

Alıntı Originally Posted by ergin23 Yazıyı Oku

kolay gelsin
    Eyvallah üstad, 6 yıldır arada bir uğruyorsunuz.. son birkaç defadır grafik attıktan sonra hareketlendi bizim eşşek..
    Bakalım bu kez totem tutacak mı
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

3.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Eyvallah üstad, 6 yıldır arada bir uğruyorsunuz.. son birkaç defadır grafik attıktan sonra hareketlendi bizim eşşek..
    Bakalım bu kez totem tutacak mı
    İnşallah diyelim .
    Bu hafta sanki Kervn'nin haftası olacak göz ucuyla izleyin.
    Adet olmuş ya derler bir tane hissem yok ben öyle demeyeceğim kervn'da hissem var.
    Kazancınız bol olsun.
    yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by ergin23 Yazıyı Oku
    İnşallah diyelim .
    Adet olmuş ya derler bir tane hissem yok ben öyle demeyeceğim kervn'da hissem var.
    Kazancınız bol olsun.
    Sn ergin23, Bizde kervn yok şansınız bol olsun diyelim size.. Biliyorsunuz ezelden bu yana ESEM'deyiz..Nöbete devam ediyoruz.En azından grafikte bir şekil oluşturabildik.

Alıntı Originally Posted by ergin23 Yazıyı Oku
    İnşallah diyelim .
    Kazancınız bol olsun.
    Size de bol kazançlar inşallah ...bu hafta sizin olsun öbür hafta bizim , esemciler olarak o kadar da centilmeniz .. gerçi 1 ay sonra olsa da olur bizimki, yeter ki olsun
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Size de bol kazançlar inşallah ...bu hafta sizin olsun öbür hafta bizim , esemciler olarak o kadar da centilmeniz .. gerçi 1 ay sonra olsa da olur bizimki, yeter ki olsun
    Acelemiz yok,bir 6 yıl daha çıkartırız...Ne de olsa cengoseveriz.[emoji6] [emoji122] [emoji48] [emoji15] [emoji12] [emoji36] [emoji120] [emoji84] [emoji83] [emoji57] [emoji58] [emoji50] [emoji55] [emoji14] [emoji3] [emoji2] [emoji1] [emoji20] [emoji22] [emoji23] [emoji24] [emoji56] [emoji35] [emoji123] [emoji39]
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Acelemiz yok,bir 6 yıl daha çıkartırız...Ne de olsa cengoseveriz.[emoji6] [emoji122] [emoji48] [emoji15] [emoji12] [emoji36] [emoji120] [emoji84] [emoji83] [emoji57] [emoji58] [emoji50] [emoji55] [emoji14] [emoji3] [emoji2] [emoji1] [emoji20] [emoji22] [emoji23] [emoji24] [emoji56] [emoji35] [emoji123] [emoji39]
    Selim hocam hissediyorum az kaldı ...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •