Sayfa 168/1023 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    teşekkürler. ben hisseden anlamıyorum bunu anlamam zor. belki zevkine 100 TL'lik oynarım.
    bence hiç başlama kazandırır ilk başta para hırsına kapılır basarsın tüm parayı 1 günde hisse yukarı veya aşağı sert yükselişe geçer varantını yakar.

2. eee bu geliyor gibi gibi gerisin geri..

savaşc ne diyorsun ?

4 üzerinden alanlar ile fena dalga geçiyordun indikatör dinlemiyor alıyorlar galiba..???

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    eee bu geliyor gibi gibi gerisin geri..

savaşc ne diyorsun ?

4 üzerinden alanlar ile fena dalga geçiyordun indikatör dinlemiyor alıyorlar galiba..???
    4 TL üzerinde almak kötü mü yani şimdi?

4.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Reis keşke mb `na Benjamini de bastırta bilse ve bol keseden YANDAŞLARA dağıtabilse ama olmuyor... Bakalım elin şeyiyle gerdeğe girmek nasıl sonuçlanacak, bu Dolar satanlar daha sonra sattıkları Dolarları nereden ve kaça temin edecekler ? Ama powerpc forumdaşın Dolarları kendilerinde duruyor dimi !... Sayın powerpc ben sizin yerinizde olsam ara sıra Dolarcıklarım yerindemi diye kontrol ederdim, bunlar acaba kimin Dolarlarını böyle bol keseden satıyor !... Şaka...
    umutabi dolarlar şimdilik hesapta duruyor,ama bir sabah pufff olabilirler. ŞAŞIRMAM. banka kasası değilde normal kasa imkanım olsa 1dk durmam. Dolar yasaklanacak bunu biliyorum ama şimdi değil zamanı var.

5.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    bu varand nasıl bir şey hisse gibi mi?
    varata bulaşmayın.
    açık yazdım, bulaşmayın.
    paranızın tamamını kaybedebileceğiniz şeylere bulaşmayın.
    Varantlar dolar-altın-hisse gibi değildir, terste kalırsanız kar edene kadar tutup bekleyemezsiniz durduğu yerde değeri eriyip sıfırlanır. Maliyet de düşüremezsiniz.
    Varantta sonunda kasa (ihraççı) kazanır, sistem öyledir, yatırımcının kazanması piyango gibidir, uzun vadede mutlaka kasa kazanır.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    umutabi dolarlar şimdilik hesapta duruyor,ama bir sabah pufff olabilirler. ŞAŞIRMAM. banka kasası değilde normal kasa imkanım olsa 1dk durmam. Dolar yasaklanacak bunu biliyorum ama şimdi değil zamanı var.
    Ne demişler, `görünen köy kılavuz istemez ` , zamanı kestirmek küçük insanlar için imkansız.

7.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Ne demişler, `görünen köy kılavuz istemez ` , zamanı kestirmek küçük insanlar için imkansız.
    seçimden önce imkansız.sonra mümkün. yannız banka kasasına da güvenmeyin. AK lar oraya da göz dikti. en iyisi yurtdışı veya yastıklaltı. ben paramın bir kısmını coinlere çeviriyorum kademeli,offline wallet'ımda tutuyorum,bu da modern yastıklaltı.

8.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    seçimden önce imkansız.sonra mümkün. yannız banka kasasına da güvenmeyin. AK lar oraya da göz dikti. en iyisi yurtdışı veya yastıklaltı. ben paramın bir kısmını coinlere çeviriyorum kademeli,offline wallet'ımda tutuyorum,bu da modern yastıklaltı.
    Senin bu önsezilerin mi diyelim, aşırı ürkekliğin mi diyelim bazen işe yarar. Mesela ; G.Antep mebusu Şamil TAYYAR ( Gazeteci kökenlidir ) reis' e bir video seyrettirmişti ve bayağı gündem olmuştu. Şimdi de bu faizle ilgili ( Reis faiz kullanmadığı için gerçekten bilemez) en yakınındakilerin bankasının Ülkede ki en yüksek faizi verdiğini birisi söylerse ne olur ? Akrabamı akrep mi özdeyişini hatırlatmaz mı ? Doları kasaya hapsetmeyi düşünüyorsun da , tl..leri başıboş mu bırakıyorsun ? Bu konularda senden feyz alalım derken bizi de paranoyak yapacaksın. Koskoca ülkede , yabancılar buraya koşarken biz mi kaçacağız, paramızı esirgeyeceğiz.

Sayfa 168/1023 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268668 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •