İyi akşamlar...
Düzeltme seviyesinin nerede biteceğinin bir önemi varsa o konuda da bir çalışma yapmak gerekir. Fakat Sisteme uyan birisi için buna gerek olmadığını düşünüyorum!
Aşağıda 2 tane grafik mevcut. Bu grafikleri az önce sitemizde de Graflkler Sayfasında "ÖZEL" sütununa altına sabit olarak ekledim.
Şimdi ilk grafik Linear:
- Bize diyor ki: İş bitti artık gidebilirsin.
Bu grafiği ben daha detaylı olarak bir kaç defa yayınlamıştım. Hatırlayanlar bilirler. Üstelik ilk yaınladığımda daha o zamanlar 70bin seviyesinde idik...
- Diğer grafik ise diyor ki: Daha nereye gidiyorsun; yeni başladık!
Bu grafiği de aynı anda paylaşmıştım. Üstelik zaman analizleri ve Elliot Sayımları da vardı. Şimdi kafa karıştırmamak adına sadeleştirdim...
Düzeltme içinde olduğumuzu ilk grafikten rahatça söyleyebiliyorum. Aslında düzeltme orada başlamadı, çok daha önceden başladı. Fakat bu düzeltme bizim alışık olduğumuz düzeltmelere pek benzemiyor. O nedenle kafalar karışabilir. Nerede başladı derseniz 110bin seviyesi diyeceğim...
Çok fazla düşüş olacağını sanmıyorum. Bunun için olağanüstü bir durum olması gerekir. Böyle bir durum olmadığı sürece 110bin seviyesi benim için düzeltmenin biteceği seviyedir. Eğer olağanüstü bir hal olursa bu durumda 102bin seviyesine kadar yolumuz var! İnşaAllah böyle bir durum olmaz!!! Geleceği bilmemiz mümkün değil. Varsayımlarda bulunabiliyoruz ve benim varsayımım bu şekilde...
İnşaAllah durumu açıklayabilmişimdir...
2. grafik bize çok uzun vade hedefleri de gösteriyor. O hedefleri şimdi söylersem birileri bana küfreder. İlk hedefi yazdım: 143.000 olarak. Zamana göre elbette birkaç bin puan oynayabilir. Diğerlerini zamanı gelince yazarım...
![]()
Yer İmleri