Sayfa 193/1023 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Bu arada bir forumdaş `biz Türki cumhuriyetler değiliz ` demiş yani demek istemişki bir sabah kalktığınızda Dolarlarlarınız uff olmaz. Peki biz Arjantin de mi değiliz yada ne bileyim Kıbrıs Rum kesimi vaya Yunanistan yada ne bileyim Venezuella !... En iyisi çok emin konuşmamak çünkü son yıllarda bu ülkede OLMAZ diye bir şeyin olmadığını çok gördük.
    Sn. Umutabi bir düzeltme yapayım..cevap hakkı doğdu..

Biz Turki cumhuriyet değiliz lafını ben dedim..bunu derken ben farklı bir şey kastettim..onlarda bizdeki kadar yoğunlukta yabancı parası, yatırımı vb. yok..içeride yapılacak herhangi bir kısıtlama yabancı parasınında kaçmasına sebep olur ve sonucu yıkım olur, kastım bu..yoksa yukarıdakiler ne yaparlar, yapmazlar ayrı konu..isterseniz yazıyı bir daha okuyun;

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yerlilerin döviz üzerindeki etkilerinin yabancılar kadar olacağını sanmıyorum..o yüzden diyelim yerlinin parasına bir takım tedbirler getirdiniz..yabacının parasını ne yapacaksınız..en son bildiğim içeride 130 milyar dolar civarında sıcak para stokları vardı adamların..bunların yada diğer yabancılara ait dövizlerin çıkmaya kalktığını bir an için düşünsek, iş başka boyutlara varır..burası Türki cumhuriyetleri değil..beğensekte beğenmesekte yapımız onlardan çok farklı..ancak cahilliğin pirim yaptığı bir ortamda, olur olmaz bilemem tabiki..

2. Bu başlığı şu anda 87 kişi okumaktadır. (11 üye ve 76 ziyaretçi)

3. Sayın umutabi neler gördü bu gözler

sabah yayıncılığın tahtası kapatıldı TMSF 2000 yılında el koymuştu 40,000 usd karşılığı hisse vardı bendede
    bu gazete ve tv leri 1 gün bile yayınına ara vermemiştir
    30-40 takla attılar al hala yayında o sabah bu sabah değilmiş.
    38 bin mağdur arkada kaldı.

her şey olur.
    kerameti kendinden menkullerin çok kesin konuşmalarına acıyarak gülümsüyorum

ha bu arada kepez de var elimde
    cayır cayır kar ediyor bunlar..
    bazı arkadaşlar güldürüyor kendine..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Sn. Umutabi bir düzeltme yapayım..cevap hakkı doğdu..

Biz Turki cumhuriyet değiliz lafını ben dedim..bunu derken ben farklı bir şey kastettim..onlarda bizdeki kadar yoğunlukta yabancı parası, yatırımı vb. yok..içeride yapılacak herhangi bir kısıtlama yabancı parasınında kaçmasına sebep olur ve sonucu yıkım olur, kastım bu..yoksa yukarıdakiler ne yaparlar, yapmazlar ayrı konu..isterseniz yazıyı bir daha okuyun;
    Yazınızı çok iyi okudum ve yineliyorum biz Türki cumhuriyetler değiliz peki bir Arjantin olabilirmiyiz !...

Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    Sayın umutabi neler gördü bu gözler

sabah yayıncılığın tahtası kapatıldı TMSF 2000 yılında el koymuştu 40,000 usd karşılığı hisse vardı bendede
    bu gazete ve tv leri 1 gün bile yayınına ara vermemiştir
    30-40 takla attılar al hala yayında o sabah bu sabah değilmiş.
    38 bin mağdur arkada kaldı.

her şey olur.
    kerameti kendinden menkullerin çok kesin konuşmalarına acıyarak gülümsüyorum

ha bu arada kepez de var elimde
    cayır cayır kar ediyor bunlar..
    bazı arkadaşlar güldürüyor kendine..
    Özet olarak şöyle diyeyim, bunlar bir Mustafa Kemal değil milleti düşünsün ...

Bakalım çakallar Doları yine 4`ün altına çekecek mi !:

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Yazınızı çok iyi okudum ve yineliyorum biz Türki cumhuriyetler değiliz peki bir Arjantin olabilirmiyiz !...
    Cevabı hemen evet, hayır denecek kadar kolay değil..detayı çok fazla..ancak iyi bir durumda olmadığımız kesin..

8.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Hala bazı küçük kafalar bu heriflerin Dövizin çıkışından rahatsız falan olduklarını , Dövizi aşağı çekmek gibi düşünceleri olduğunu sanıyor ya ne diyeyim bilemedim. Bu arada sayın powerpc, severim sizi, o beklenen güne daha var diyorsunuz ya üzülüyorum.
    umutabi seçim yakın ondan sonra yapabilirler. seçimden önce bunu yaparlarsa dolar 15 TL olur.bu işlerine gelmez. seçim sonrası kambiyo işleri çöpe gidecek, 80 öncesi gibi olacağız.

Sayfa 193/1023 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293693 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •