Sayfa 326/735 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 2,601 - 2,608 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. galip tukaşı fena gömdü bu arada

2.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    %15 dustu gecen hafta sayin midnight...kagidin olmasi gereken rakamlar 8 ler civari bunu herkes biliyor ve bugun baktiginizda vakko cok nadir hisselerden birisi alinacak...fakat gitmiyor bir turlku .. YTD
    napıcam sevinirim tabi ki. aynen bugün sevindiğim gibi. çünkü zaman kısıtım yok ve sabırsız değilim. akşam bir grafik atıcam, grafik takip edenler önüne koyup arkasına yaslansın. çok güçlü bir yükseliş trendindeyiz arkadaşlar. global borsaların sallantıda olduğu bir dönem bu trendi sürdürmemiz, bugün aceleyle tavan çekmemizden daha önemlidir. geç olsun ama güç olmasın.

bu arada bir sonraki sert geri çekilişin 6'nın testinden sonra olmasını bekliyorum. ilk 5.20-4.15, ikinci 5.35 -4.60 hareketlrinin üçüncü dalgasındayız. 6'yı test etmesinin ardından 5.30'lar çekilecektir. sabırla beklemek lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by omerfaruk Yazıyı Oku
    galip tukaşı fena gömdü bu arada
    tukaszedeler,o sirketin sahibi galipten kalir tarafi yok...

4.  Alıntı Originally Posted by midnight Yazıyı Oku
    napıcam sevinirim tabi ki. aynen bugün sevindiğim gibi. çünkü zaman kısıtım yok ve sabırsız değilim. akşam bir grafik atıcam, grafik takip edenler önüne koyup arkasına yaslansın. çok güçlü bir yükseliş trendindeyiz arkadaşlar. global borsaların sallantıda olduğu bir dönem bu trendi sürdürmemiz, bugün aceleyle tavan çekmemizden daha önemlidir. geç olsun ama güç olmasın.

bu arada bir sonraki sert geri çekilişin 6'nın testinden sonra olmasını bekliyorum. ilk 5.20-4.15, ikinci 5.35 -4.60 hareketlrinin üçüncü dalgasındayız. 6'yı test etmesinin ardından 5.30'lar çekilecektir. sabırla beklemek lazım.
    ?Midnight kardes tesekkurler degerli gorusler ve deglerlendirmeler icin , bekliyoruz calismanizi fakat bu bahsettiginiz teknik sirketin satisi ile alakali olarakmi besleniyor yoksa sadece teknik mi ? Boyle satis gibi zamanlarda teknikten daha cok hurraa hareketi olur ...

5. Benide dellirten bu iste arkadas, endeks yesile donerken bu kirmiziya donuyor .. sabahki endekste 520 yapti ...neden donuyosun aq.. su kredili alim yapan gunlukculermi nedir arkadas...

6.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    tukaszedeler,o sirketin sahibi galipten kalir tarafi yok...
    Biraz beni takip etseydi alanlar, zarar yerine şimdi kar yazacaklardı hanelerine...
    may the force be with you

7.  Alıntı Originally Posted by Delici Yazıyı Oku
    Endeks 113.500 üstünde kalirsa 510 üstü kapanis yapar diye tahmin ediyorum bakalım...
    Tebrikleri alayım
    ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8.  Alıntı Originally Posted by Delici Yazıyı Oku
    Tebrikleri alayım
    Tebrikler dostum )

Sayfa 326/735 İlkİlk ... 226276316324325326327328336376426 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz