500.000 tl 365 günde net getiri 563.174 tl yapar daire den gelen net kira 17.000 tlkira gelirinden kat kat hesaplı baş ağrısı yok temiz kazanç
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kaç gündür fiba da fiba diye tutturdunuz. millete yoklama mı çekiyorsunuz ? Ben yazdığım halde halen 14,35 lerden bahsediyorsunuz. İzmir kordon fiba da 40 bin için bile %10 fonlu gerisine %14,85 dedim. Bankanın internet sitesinden bakarak bir - iki şube telefonunu arasan da bir oran alsan ya.
Kendimden örnek veriyim 4-5 bankada hesabım var mesela mart sonu vakıf iyi oran verdi bir güne hesap açıp paramı internet şube üzerinden vakıfbank hesabıma gönderdim eft masrafıda 3-5 tl 3 ay bağladım Haziranda belki vakıfbankıda terk ederim kim yükseğini verirse oradayım..Asla tek bankaya bağlı çalışmam tek bir bankaya bağlanmam.Vade dönüşlerinde piyasaya göre iyi oran alacağımı düşündüğüm bir kaç bankayla elimdeki oranlarla mutlaka görüşür pazarlik yapar daha yüksegini isterim bir önceki bankadan 0.25 bile fazla veren banka benim için iyi bankadır.Temditlerde baktım düşük oran teklif ediyorlar benim için başka iyi bankalar arama vakti gelmistir artık eft işlemi en fazla 2 dakikamı alır.Soruna gelince vakıf,icbc,burgan iyi oranlar alınabilir 14.90-15 piyasanın en yükseği bu şuan bana sorarsan bu oranlar da ölü leş oranlar mevduat faizlerinin en az 20 ve üstü olması lazım ki tl mevduatci mutlu olabilsin ama 15 üstü bile şuanda çok zor gözüküyor herkesin bildiği nedenlerden.
Hocam eğer eğlence olsun diye yazmıyorsanız (çünkü 1 ayı aşkın sürekli fibabank oran soruyorsunuz arkadaşlar cevap veriyor iki gün sonra tekrar aynı soruyu soruyorsunuz ) benim stratejim bu şekilde umarım açıklayıcı olmuştur.
Yer İmleri