Originally Posted by magnetic %17 Olsa öpüp başımıza koyarız. Temettü +Bedelsiz % 5 civarı görünüyor. Ben mi yanlış okudum. ben de 0,37 lot var ne alırım ben şimdi hahaaaaaaa
paylaştığım herşey kendi hayal ürünüm olup asla yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by acemi ben de 0,37 lot var ne alırım ben şimdi hahaaaaaaa 0,001702 TL temettü. 0,017 adet hisse.
Originally Posted by acemi halkbank %18 yaptı ceza almayacağı beklentisi nedeniyle diyorlar. dün aklıma geldi 0,90 dan geri alsam diye almadım bugün 98 baht işte Üzülme aynı fiyata döner yarın
Originally Posted by magnetic Günlük Pasta paylaşabilecek kimse yok mu bu hisse de..
Başarılı bir yatırım, diğerlerinin öngörülerini tahmin etmekten geçer. "Keynes" Üç günlük dünyada değmez hiç bir şey kalp kırmaya/ dert etmeye. @borsa_tilkisi
Originally Posted by borsa tilkisi Çok teşekkür ederim.
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Ilk defa hlgyo da açıkcı yakalasalar da eğlensek yeterince üstten satıp alttan yerine koydular
halkbank hakkında iddalar doğruysa sindire sindire gider bence. Bu yükselişin yarınıda olabilir öbür günüde ytd
Günlük alan satan paylaşacak olan var mı
Forum Rules
Yer İmleri