Sayfa 174/882 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 1,385 - 1,392 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Ben satmanıza çok üzüldüm ,orada yazanlar boş kafalı insanlardı yatırımcının moralini bozmaktan başka birşey yapmıyorlardı. ben sana özelden bir hisse yazayım bir düşün.
    yatırımım % 90 ı gubrf de 8 yıldır...yanına brksn aldım...aselsn alacağım kısmet olursa...bunlardan çok uzun düşünmediğim brksn onuda en azından 1-2 yıl tutarım hedefime gelmese....en çok bunda potansiyel görüyorum ama şirketi çok tanımıyorum patron şirketi olması kalış süremi etkiliyor...halkbank tren kaçmış değil bence...gubrf-brisa-doas-halkbank bu 4 hisse çok çektirdi yatırımcısına ama bunlardada en çok potansiyel var bist 50 olarak...çok sabırlı olmak lazım...bir yerde sabırda sıkıyor biraz adrenalin olsun diye brksn aldık bakalım heyecan mı olacak fıtık mı olacağız.....ytd

2. Halkbanktan kar edenlere beni de ekleyin.

Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    Halkbanktan kar edenlere beni de ekleyin.
    bravo, Uyanık borsacılar hep berkosandalar

4.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    bravo, Uyanık borsacılar hep berkosandalar
    Kebap parası...Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz.Köylünün tavuğu tek tek yumurtlar ama her gün yumurtlar...vs

5. 2,26 lara gözü dikti zalim spek bakalım fikrini değiştirip 2,60 lara roketler mi....ytd

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    önümüzde 2,29 ve 2,62 hedefi var bakalım spek hangisini tercih edecek....ytd
    Alt hedefte düzeltme yapmışsınız xxtrader kardeş.

7.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    Alt hedefte düzeltme yapmışsınız xxtrader kardeş.
    grafiğe bakarak söylüyorum sanırım bir artçı sarsıntı oldu geldi geçti gerçek alıcı değildi....bize 2,45 tl den aldırdı sağolsun sıkıntı yok ...zaten ince hesap yapmıyorum...speği tanımaya çalışıyoruz....2,29 değdi normalde dönmesi lazım ama isteksiz bir alt destek 2,26 larda....sanırım vur kaççıya denk geldik...

8.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    Twet te bazı hisse şeyhleri ve ona biat eden müritleri var.
    Şeyh/hisse uzmanı al deyince alıyorlar,sat deyince satıyorlar.
    Şeyh önceden alıyor ve müritlerine /takipçilerine "alın" diyor.
    Şeyh köşeyi dönerken müritlerden bazısı çorba parası kazanıyor,çoğu havasını alıyor.
    Bizim BRKSN' a da bunlar el attı ve terk ettiler gibime geliyor.
     Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    grafiğe bakarak söylüyorum sanırım bir artçı sarsıntı oldu geldi geçti gerçek alıcı değildi....bize 2,45 tl den aldırdı sağolsun sıkıntı yok ...zaten ince hesap yapmıyorum...speği tanımaya çalışıyoruz....2,29 değdi normalde dönmesi lazım ama isteksiz bir alt destek 2,26 larda....sanırım vur kaççıya denk geldik...
    Dediğimde haklı mıyım yani xxtrader kardeş?

Sayfa 174/882 İlkİlk ... 74124164172173174175176184224274674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •