Sayfa 235/1023 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Şu anda yapılacak ilk şey MB izliyoruz gerekeni yaparız demesi..(sözlü yönlendirme) tabi siyasetçilerden buna destek çıkan açıklamalar..
    Yola devam ediyor..
    Göstergeyi cart çekersin 15 e..Zaten 2 senelikler falan 14 lerde yanılmıyorsam ..8 gösterga faiz komedi unsuru olarak orada durmaya devam ediyor..

Panik butonuna daha basılmadı..Herkes döner bu kur düşüncesinde..4 ün üzeri kalıcı olmaz modunda..

Bunun böyle olmadığı anlaşılınca 10 15 20 kuruşluk hareketler görmemiz olası..
    Bu durumda faiz artırsan ne olur artırmasan hasar büyük olur ..

TR de özellikle insanlar başlarına kötü birşey gelene kadar o şeyin kendi başlarına geleceğine asla ama asla inanmazlar..

Olay patladıktan sonra tedbir almada üzerimize yoktur..Herkes hırsız girdikten sonra kapıyı pencereyi değiştirir alarm takdırır köpek bağlatır..

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
    işten yeni geldim iki yudum bir şey yiyip yatacam da aklıma bir şey takıldı. iki gün üst üste aynı değerde gibi kapatırsa oradan aşağı düşmez gibi şeyler yazılıyor. doğruluk payı var mı?

Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    işten yeni geldim iki yudum bir şey yiyip yatacam da aklıma bir şey takıldı. iki gün üst üste aynı değerde gibi kapatırsa oradan aşağı düşmez gibi şeyler yazılıyor. doğruluk payı var mı?
    Bundan sonraki sorular ücrete tabiydi
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bundan sonraki sorular ücrete tabiydi
    cebimiz delik iyi akşamlar.

5. Bi taraftan bankalardaki dolara blokr konulabilecegi belli bir kur üzerinden hazine/ tcmb tarafından el konulabileceği gibi söylentiler/ iddialar gündemde iken.
    Diğer taraftan bugün twitterda dolar 3tl olsun diye bi gündem çalışması yapılmış olması nedense içime bir kurt düşürdü.
    Sistemden çıkma zamani mi geldi acaba?...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Zorlarsam kurla-borsanın aynı anda yükselmesine ikna olabilirim..
    Ama kur-faiz-borsanın aynı anda yükselmesini düşünüce benim devreler yanıyor
    Sizin?

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

O bu degilde arkadaslar. (Biraz ekonominin disina cikacak olursak eger)

Ben onceleri Turkiyeye yerlesme dusuncesine sahiptim ama son 1 yilda bu dusunceden gittikce uzaklastim

Bunda iktidar ve politikalari ana etken olsa da her gittigimde insanlarin husursuzlugu, refah seviyesinin dususunun getirmis oldugu mutsuzluk beni uzuntuye soktu. Arkadaslar bile iliskiler yipranmis zaman icinde.

Su an gelsem cok guzel bir ev alabilirim, hic bir ekonomik problem cekmem ancak hep soruyorum kendime gercekten gitmeli miyim?

Cocuklugumun gectigi yillar kalmadi artik. Insanlarin huylari bile degismis zaman icinde. (Emekli falan degilim. Henuz 28 yasindayim)

Herkes bir sekilde kendini kurtarmak istiyor. Ne kadar uzucu bunlari duymak tarif edemem. Cunku gurbette de hep eksik kaliyorsun. Aileni arkadaslarini, yemeklerini ozluyorsun. Yeri geliyor tartismalari, kavgalari bile ozluyorsun.

Insallah bir gun tekrar her sey guzel olur.

Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Bi taraftan bankalardaki dolara blokr konulabilecegi belli bir kur üzerinden hazine/ tcmb tarafından el konulabileceği gibi söylentiler/ iddialar gündemde iken.
    Diğer taraftan bugün twitterda dolar 3tl olsun diye bi gündem çalışması yapılmış olması nedense içime bir kurt düşürdü.
    Sistemden çıkma zamani mi geldi acaba?...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Peki dolar nasil 3 olacak. Sabit kur rejimine mi gececekler. Korkmayin. Oyle bir sey olmaz. Oyle bir sey olsa piyasada dolar kalmaz, talep patlamasi olur ve talep olan urunun fiyati artar.

Boyle sacmaliklara inanmayin.

Sayfa 235/1023 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •